Hasan Yüksel Oluşturuldu: Aralık 17, 2013 Oluşturuldu: Aralık 17, 2013 Arkadaşlar merhaba makinemin usb kablosunu kaybettim elimde aynı uçlu neye ait olduğunu bilmediğim bir usb kablosu var bunu kullansam makineye bir zararı olur mu ? Usb kablolarının farklı çeşitleri var diye duymuştum bazıları şarj bazıları veri aktarım için kullanılıyormuş galiba şarj olan erime,cihazı bozma gibi sorunlar çıkarıyormuş sizce kullanayım mı ? Alıntı
Cabir ÇAYCIOĞLU Aralık 17, 2013 gönderildi Aralık 17, 2013 gönderildi Soket yapısı aynı ise kullanmanda bir sakınca yok. 1 Alıntı
Hasan Yüksel Aralık 18, 2013 gönderildi Yazar Aralık 18, 2013 gönderildi Cevap için teşekkürler hocam evet soket yapısı aynı. Alıntı
Gökhan YAZICI Aralık 18, 2013 gönderildi Aralık 18, 2013 gönderildi Erime mi yapıyormuş Türk internet kullanıcısının hayal gücü taktire şayan.Bişey olmaz kullanın, en fazla PC nin kamerayı görmeyecektir. Alıntı
Hasan Yüksel Aralık 18, 2013 gönderildi Yazar Aralık 18, 2013 gönderildi http://www.hardwaremania.com/forum/internet-cep-telefonlari-mobil-uygulamalar/mobil-iletisim-cep-telefonlari/samsung/s8003-jet-usb-sorunu-147134.htmlTelefonda ama ben arama motoruna çin malı usb kablo erime diye yazmıştım. Tabi fotoğraf makinesi için aynı şey olur mu bilemem ama yinede bir danışayım dedim. Alıntı
Deniz Tuna Aralık 18, 2013 gönderildi Aralık 18, 2013 gönderildi En pratiği bence kart okuyucu. Bence bir kart okuyucu edin ve bilgisayarda takılı kalsın. İhtiyacın olduğunda hemen kullanırsın. 2 Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın