Hasan Yüksel 0 Oluşturuldu: Aralık 19, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 19, 2013 Evet arkadaşlar yanlış okumadınız objektifte çok küçük beyaz bir böcek gibi birşey var. Fotoğraflarda çıkmıyor objektifin en ön camında bakınca görünüyor ne yapabilirim ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Tuna 48 Aralık 19, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 19, 2013 gönderildi Nasıl girmiş bir fikrin var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Aralık 19, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 19, 2013 gönderildi Servise götürün temizlesinler veya youtube de lens sökme videoları var 3-5 vidaya bakıyor.Ancak düzgün temiz bir işçilik yapmanız laızm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Yüksel 0 Aralık 19, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 19, 2013 gönderildi Kendim yapabiliceğimi sanmıyorum karfo garantili cihaz fakat şöyle bir durumda var arasıra kayboluyor sonra terar çıkıyor toz mu diye o kadar baktım fakat hareket ediyor nasıl girdiğinide hiç anlamadım lensi hiç çıkarmadım açıkta durmadıda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Aralık 19, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 19, 2013 gönderildi böcek bile gireceği lensi biliyor servise gönderin yaparlar büyük ihtimal. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Yüksel 0 Aralık 19, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 19, 2013 gönderildi Gerçi yakın zamanda 70-300 lense geçeceğim bunu yedek olarak kullanacağım için pek önemsemiyorum. çıkardığımda kapağına kapatmasam çıkabilir mi ? Mercekler arasında geçebileceği bir yer varmıdır ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Tuna 48 Aralık 19, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 19, 2013 gönderildi Bir süre sonra ölür düşer bence o. Ama yine de servise bir göster. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Aralık 19, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 19, 2013 gönderildi Nikon marka böcek ilacı sık Servis yolu gözüktü... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Yüksel 0 Aralık 20, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 20, 2013 gönderildi Teşekkürler değerli cevaplarınız için servisi aradım gönderin dediler gönderelim bizde bakalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serdar sarı 3 Aralık 27, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 27, 2013 gönderildi Nikon marka böcek ilacı sık Servis yolu gözüktü... ahaha bu iyiydi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Süer 2 Şubat 21, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 21, 2014 gönderildi Konunun akıbetini merak ettim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Şubat 22, 2014 gönderildi Forum Editörü Paylaş Şubat 22, 2014 gönderildi Konunun akıbetini merak ettim?Nikon servisinde böceği çıkarıp insektisit ile işlemden geçirip, lensi kapatarak sahibine göndermişler... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Yüksel 0 Haziran 9, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 9, 2014 gönderildi :-) akıbeti serviste sorun çözüldü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dursun bal 44 Haziran 10, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 10, 2014 gönderildi Nikon marka böcek ilacı sık Servis yolu gözüktü...Lütfen servis sonrası böceği de isteyin ve fotoğraflayın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın