Kerem YAZICI 0 Oluşturuldu: Aralık 21, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 21, 2013 Merhaba,Yurt dışından aldığım D600'de sadece Tayland ve İngilizce dilleri mevcut. Bunun için ne yapılabilir? Türkçe menü için bir firmware yokmu? Yada başka atabileceğimiz bir yer? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Aralık 21, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 21, 2013 gönderildi http://crossgate.nikonimglib.com/dsd_redirect/redirect.do?P=5W76d41&R=OYOyH55&L=RSoQX00&O=S1gZ500 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem YAZICI 0 Aralık 21, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 21, 2013 gönderildi Hiç bir işe yaramadı, dediğiniz dosyayı indirip güncelledim ama yine aynı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Aralık 21, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 21, 2013 gönderildi Bildiğim kadarı ile değiştirilemiyor bu durum , ayrıca naçizane tavsiyem cihazı İngilizce kullanmanız bende Türkçe seçeneği var ancak kullanmıyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem YAZICI 0 Aralık 21, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 21, 2013 gönderildi Ben ingilizceden rahatsız olmam menülerede hakimim ama ilerde satmaya kalksam sorun çıkarır düşüncesinden Türkçe menünün de olmasını istedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Aralık 22, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 22, 2013 gönderildi Ben ingilizceden rahatsız olmam menülerede hakimim ama ilerde satmaya kalksam sorun çıkarır düşüncesinden Türkçe menünün de olmasını istedim.Sorun olmaz satacağınız kişilerden belki 100 kişide 5 kişi türkçe menü arar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Aralık 22, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 22, 2013 gönderildi Bundan önceki D7000i ilk kez SLR kullanan birine sattım.Ondan önceki Pentax K20D mi fotoğraf makinesi ile uzaktan yakından alakası olmayan birine sattım.Şans işi bunlar ve Türkçe dil satarken sana bana hiç birşey ifade etmesede bir takım kimseleri satıştan caydırabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın