Ramiz AKSOY 305 Oluşturuldu: Aralık 23, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 23, 2013 Arkadaşlar ben ilk defa rastladım indirip izledim , belki benim cahilğimdir ama eğer izlemeyen varsa izlemesini kesinlikle tavsiye ederim , mümkünse full hd izleyin çok başarılı.İlk fil Baraka ikinciside devamı olan Samsara 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Aralık 24, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 24, 2013 gönderildi Hiç yorum yapan yok sadece ben mi başarılı buldum bunları ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Aralık 25, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 25, 2013 gönderildi ben indirmeye fırsat bulamadım. Şu yılbaşı tantanası biter bitmez konu ile ilgileneceğim. aklımda.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksen Günal 10 Aralık 25, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 25, 2013 gönderildi valla bende başarılı buldum gerçekten güzeller bana göre Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Aralık 25, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 25, 2013 gönderildi Fragman güzel bir bakayım bulabilirsem indirecem varsa özelden link verebilir misiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sezgin Aydın 0 Aralık 25, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 25, 2013 gönderildi o zaman bir öneride de ben bulunayım;belgesel film olan "war photographer 2001" bir savaş muhabirinin fotoğraf makinesine monte ettiği küçük bir video kamera ile o an ne görüyorsa onları kaydederek çektiği bir film.defalarca izlediğim, her izlediğimde bittikten sonra, öylece durup uzun süre düşüncelere daldığım bir film. böyle bir dünya, böyle bir dünyayı anlatma ve belgeleme kaygısıyla makinemi alıp yollara düşmek isteğini içimde ateş gibi yakan bir film. film değil, daha ötesi.toplamda 96 dakikalık bir film ve ara vermeden izlemenizi öneririm.http://www.youtube.com/watch?v=59_amOdxfbU Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Aralık 25, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 25, 2013 gönderildi o zaman bir öneride de ben bulunayım;belgesel film olan "war photographer 2001" bir savaş muhabirinin fotoğraf makinesine monte ettiği küçük bir video kamera ile o an ne görüyorsa onları kaydederek çektiği bir film.defalarca izlediğim, her izlediğimde bittikten sonra, öylece durup uzun süre düşüncelere daldığım bir film. böyle bir dünya, böyle bir dünyayı anlatma ve belgeleme kaygısıyla makinemi alıp yollara düşmek isteğini içimde ateş gibi yakan bir film. film değil, daha ötesi.toplamda 96 dakikalık bir film ve ara vermeden izlemenizi öneririm.http://www.youtube.com/watch?v=59_amOdxfbUEvet buda gerçekten iyi bir belgesel fotoğrafçının uzun süreler psikolojik tedavi gördüğü ve hiç evlenemediğinden falan bahsediyorlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih__ 19 Ocak 22, 2014 gönderildi Paylaş Ocak 22, 2014 gönderildi o zaman bir öneride de ben bulunayım;belgesel film olan "war photographer 2001" bir savaş muhabirinin fotoğraf makinesine monte ettiği küçük bir video kamera ile o an ne görüyorsa onları kaydederek çektiği bir film.defalarca izlediğim, her izlediğimde bittikten sonra, öylece durup uzun süre düşüncelere daldığım bir film. böyle bir dünya, böyle bir dünyayı anlatma ve belgeleme kaygısıyla makinemi alıp yollara düşmek isteğini içimde ateş gibi yakan bir film. film değil, daha ötesi.toplamda 96 dakikalık bir film ve ara vermeden izlemenizi öneririm.http://www.youtube.com/watch?v=59_amOdxfbUGerçekten çok güzel bir film açlığın, yoksulluğun, katliamın ne kadar ciddi boyutlarda oldugunu gösteren bir film,İnsanın fotografa bakış açısına çok şey katıyor fotoğrafa gönül veren herkesin izlemesi lazım bana göre paylaşım için tesekkurler sagolun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın