Kağan Gürhan 4 Oluşturuldu: Ocak 5, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 5, 2014 http://www.fotografi...tograf-makinesihttp://www.fotografi...af-makinesi5614Bu 2 ürün arasında kaldım.Aslında sizlere bu 2 model arasında çok çeşitli yorumlar var. fakat benim asıl merak ettiğim, Kit lens in yanında 55-200 vr lens ile gelen d3100 mü yoksa sadece kit lens ile gelen d 5100 mü almak daha mantıklı olur.Kısaca bu durumumdan bahsedersem üniversite öğrencisiyim ve ilk makinem olacak, maksimum bütçem 1.500 tl makinemi aldıktan sonra izmirde kaliteli bir fotoğrafçılık kursuna katılmak istiyorum. Kendimi dahada geliştirip fotoğrafçılık konusunda yan kariyer yapmak istiyorum.Hangi tarz fotoğraflar üzerine yoğunlaşacaksın derseniz manzara portre vede moda fotoğrafçılığı diyebilirim. Eğeri kendimi bu konularda geliştirebilirsem tabiki 2-3 yıl içinde daha güzel makineler yada objektifler alma şansım olur. fakat şuanda aldıgım makineninde beni 2-3 yıl götürmesi gerekir.Forumdaki bu konuda bilgili ve tecrübeli büyüklerimden yardım istiyorum.Aynı zamanda izmirde önerebileceğiniz fotoğrafcılık kursu varsa onlarıda belirtebilirsiniz. fakat 6-8 haftalık seminer tarzında olan kurslardan istemiyorum uzun sureli ve bu işi temelinden düzgün bir şekilde öğrenebileceğim bir kursa gitmek istiyorum.Saygılarımla.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Ocak 5, 2014 gönderildi Paylaş Ocak 5, 2014 gönderildi 1500TL ye D5100 + 18-105 alabiliyor olmanız lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kağan Gürhan 4 Ocak 5, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 5, 2014 gönderildi 1500TL ye D5100 + 18-105 alabiliyor olmanız lazım.Nereden acaba ben internette biraz araştırdım fakat bulamadım. Birde araştırırken dikkat ettiğim konu makinenin Karfo karacasulu garantisi altında olması, sizin önerebileceğiniz bir yer varmı online olarak alabileceğim yada izmirdeyim burada alabileceğim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Ocak 5, 2014 gönderildi Paylaş Ocak 5, 2014 gönderildi Nasıl bulursun bilmiyorum ama Gökhan'ın önerdiği kit daha iyi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih__ 19 Ocak 5, 2014 gönderildi Paylaş Ocak 5, 2014 gönderildi Internette bende cok arastirdim nikon d5100 ü karfo karacasulu garantili bulmak çok zor bazilarida karfo garantili diyor ama paralel ithalat ürünü çıkıyor ona çok dikkat edilmesi lazim internetten arastirirken o site hakkinda yorumlara, ürün yorumlarinin mutlaka arastirilip okunmasi lazım diye düşünüyorum. Gerekirse siteye telefon edip veya mail yoluyla ulaşıp karfo garantili oldugunu teyit etmek lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Ocak 5, 2014 gönderildi Paylaş Ocak 5, 2014 gönderildi Kim satar, kim eder pek bir bilgim yok.İlla garantili olsun diyorsanız şöyle bişeyde yapabilirsiniz.Sadece gövde alırsınız, lensi 2.el garantili/garantisiz temin etme şansınız var.18-55, 18-105, 55-200 gibi lensler GiT lens diye tabir edildiğinden genelde kullanıcılar 3 ay sonunda ben çözdüm bu işi 85mm f1.4 getirin bana moduna gidip o lenslerini satarlar.sıfırdan farksız hatta makineye toplasan 5 kez bağlanmamış 2.ellerini bulmak mümkündür bu lenslerin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kağan Gürhan 4 Ocak 5, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 5, 2014 gönderildi Bilmiyorum artık ama ikinci el için yeterli bilgim yok. Ne oldugunu bilmeden de almak istemiyorum, aksi gibi çevremde bana yardımcı olabilecek bu konularda bilgili biriside yok o yuzden sanırım sıfır alacağım peki nikon d3100 15-55 vr +55-200 vr lens seti ni önerirmisiniz oda 5100 + 18-55 vr kit lens paketi ile aynı fiyatta ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Tuna 48 Ocak 5, 2014 gönderildi Paylaş Ocak 5, 2014 gönderildi Sen buna 55-200 mm VR demişsin ama bu bildiğin 55-200 mm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kağan Gürhan 4 Ocak 5, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 5, 2014 gönderildi Nikon D3100 18-55 VR + 55-200 VR Lens DSLR Fotoğraf Makinesihttp://www.fotografium.com/nikon-d3100-18-55-vr-55-200-lens-dslr-fotograf-makinesiyani ürün bu yukarıda 55-200 VR yazıyor. oyuzden oyle dedım bende. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kağan Gürhan 4 Ocak 6, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 6, 2014 gönderildi http://www.fotografi...tograf-makinesihttp://www.fotografi...af-makinesi5614Bu 2 ürün arasında kaldım.Aslında sizlere bu 2 model arasında çok çeşitli yorumlar var. fakat benim asıl merak ettiğim, Kit lens in yanında 55-200 vr lens ile gelen d3100 mü yoksa sadece kit lens ile gelen d 5100 mü almak daha mantıklı olur.Kısaca bu durumumdan bahsedersem üniversite öğrencisiyim ve ilk makinem olacak, maksimum bütçem 1.500 tl makinemi aldıktan sonra izmirde kaliteli bir fotoğrafçılık kursuna katılmak istiyorum. Kendimi dahada geliştirip fotoğrafçılık konusunda yan kariyer yapmak istiyorum.Hangi tarz fotoğraflar üzerine yoğunlaşacaksın derseniz manzara portre vede moda fotoğrafçılığı diyebilirim. Eğeri kendimi bu konularda geliştirebilirsem tabiki 2-3 yıl içinde daha güzel makineler yada objektifler alma şansım olur. fakat şuanda aldıgım makineninde beni 2-3 yıl götürmesi gerekir.Forumdaki bu konuda bilgili ve tecrübeli büyüklerimden yardım istiyorum.Aynı zamanda izmirde önerebileceğiniz fotoğrafcılık kursu varsa onlarıda belirtebilirsiniz. fakat 6-8 haftalık seminer tarzında olan kurslardan istemiyorum uzun sureli ve bu işi temelinden düzgün bir şekilde öğrenebileceğim bir kursa gitmek istiyorum.Saygılarımla..Bu konuda yardımcı olabilecek, tecrübesiyle beni yönlendirebilecek kimse yokmu acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Tuna 48 Ocak 6, 2014 gönderildi Paylaş Ocak 6, 2014 gönderildi Sitede fotoğraflarda VR yazmıyor. Eğer almaya karar verirseniz kesinlikle VR olmasına dikkat edin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın