Ertan Ozturk 546 Oluşturuldu: Ocak 8, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 8, 2014 İlginç makineler var. D3xler, D3sler, D7000ler...http://www.fotovideo.no/kampanjer/demo-salgRakamları 3'e bölüp TL'ye, 6.2'ye bölüp Dolar'a çevirebilirsiniz. Bunlar demo ürün. Bazı eksik parçaları oluyor ama genelde durumları iyi oluyor.Alın diye söylemiyorum Elin adamı hangi koşullarda makine alıyor ona bakın. Mesela Nikon 200mm f2.0VR cidden iyi fiyata. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Ocak 8, 2014 gönderildi Paylaş Ocak 8, 2014 gönderildi SB900 700TL, D3x 4000TLYalnız ben demo olayını anlamadım demo nedemek ki?Sonuç olarak ürünler sıfırmı yani sadece atıyorum kullanım klavuzu yok, kutusu yok vs gibi mi?Eğer öylerse cidden çok iyi.D5100 850TL!Bu arada Norweç kronu değil mi o para birimi neden takla atıyoruz?çarpı 0,35 yaptıkmı zaten TL karşılığını görüyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Ocak 8, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 8, 2014 gönderildi Bazılarında kutu vs.. de var. Dükkanda kullanılmış denenmiş makineler bunlar. D800'üm olmasa bir tane d3x alırdım kesin. D3x ve d3sler ortalıkta sergilenmedi, sadece özel isteyene gösterildi. Ben de gidip bıkmıştım oradan biliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Ocak 8, 2014 gönderildi Paylaş Ocak 8, 2014 gönderildi E o zaman flaşlar sıfırdan farksızdır veya diğer aksesurlar.Keza lensler neredeyse hiç kullanılmamıştır diye tahmin ediyorum.çok iyi fırsatmış gerçekten. İmkan olsa alınırdı, hatta topyekün alıp TR satılırdı yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Ocak 8, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 8, 2014 gönderildi Nikon 200mm'yi düşünüyordum, anında satılmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın