İçeriğe git

Tamron 28-75 Lens Odaklama Motoru Sorunu

Utku Çay

Recommended Posts

Yaklaşık 2 ay önce aldığım tamron lensimde odaklama sorunu yaşıyorum. İlgili soruna ait video çektim, ektedir. Bu sorunla karşılaşan veya bir fikri olan varmı?

Şimdiden teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bende gözüküyor ama yinede tekrar ekledim...

YOUTUBE üzerinden videonuzun ayarlarını kontrol edin. Sanırım sadece videonun sahibi görebilir şeklinde bir sınırlama koymuşsunuz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Mekanik bir takılma gibi duruyor ama , elektronik olsa en başa ve en sona haraket edebilir diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

başa sona gittiği durum oluyor, özellikle yakım çekimlerde

sanırım focus motoru ile ilgili bir sorun, youtube da bir tane daha buldum aynı sorundan, onun odak motorunu değiştirmişler anladığım kadarıyla

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Garantisi var ise bence yollayın baksınlar , kafa yormayın bence , eğer yok ise iyi bir tamirci bulmanız gerekebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Garantisi var ise bence yollayın baksınlar , kafa yormayın bence , eğer yok ise iyi bir tamirci bulmanız gerekebilir.

maalesef yok,

öneribileceğiniz bir tamirci var mıdır?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Eğer ulaşabilerseniz Nazmi Kılıçer sanırım tamronada destek veren kişi o ama bildiğim kadarıylada şuan balikesirde yaşıyor facebokk'unda şöyle bir numarası var 0532 404 8888

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bir şey sorabilir miyim, bu videoyu çekerken makineniz hangi netleme ayarındaydı? Sürekli servo gibi bir ayardaysa (AF-C) ve odak noktasını otomatik seçiyorsa, alet kafayı yemiş gibi yapabilir. yakın mesafede en baştan en sona doğru gezinmesi netleme yapamasından dolayı olabilir, onun için objektifinizin minimum netleme mesafesini araştırın derim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bir şey sorabilir miyim, bu videoyu çekerken makineniz hangi netleme ayarındaydı? Sürekli servo gibi bir ayardaysa (AF-C) ve odak noktasını otomatik seçiyorsa, alet kafayı yemiş gibi yapabilir. yakın mesafede en baştan en sona doğru gezinmesi netleme yapamasından dolayı olabilir, onun için objektifinizin minimum netleme mesafesini araştırın derim.

sürekli servo da değil

Eğer ulaşabilerseniz Nazmi Kılıçer sanırım tamronada destek veren kişi o ama bildiğim kadarıylada şuan balikesirde yaşıyor facebokk'unda şöyle bir numarası var 0532 404 8888

kendisine ulaştım, lensimi kendisine ulaştıracağım, gerekli tamiratı yapacak. ilginize teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sürekli servo da değil

kendisine ulaştım, lensimi kendisine ulaştıracağım, gerekli tamiratı yapacak. ilginize teşekkürler

Bu konuda Türkiye de ki en iyi isimlerden biri diye biliyorum , sonrasında bilgi paylaşırsanız bizde yine tavsiye etmeye devam ederiz diğer arkadaşlara

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu konuda Türkiye de ki en iyi isimlerden biri diye biliyorum , sonrasında bilgi paylaşırsanız bizde yine tavsiye etmeye devam ederiz diğer arkadaşlara

Nazmi Kılıçer Türkiye'nin en iyilerinden biri, belki de en iyisi. Ben kefilim kendisine. çok olağanüstü birşey olmazsa Nazmi Bey harikalar yaratıyor.

tabi ki paylaşımda bulunurum, biraz yoğun olabileceğini öğrendim.. bakalım nasıl olacak..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...

Sağolsun Nazmi bey sorunumu Çözdü.

Size tekrardan teşekkür ederim.

Rica ederim , Nazmi beyden kaÇmayacağı da bir kaz daha ispatlanmış oldu

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.