Kağan Gürhan 4 Oluşturuldu: Ocak 25, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 25, 2014 Öncelikler herkese merhabalar, kısaca durumu Özetleyecek olursak Örgün Öğretim, lisans programı Öğrencisiyim.Daha Önce herhangi bir mesleki eğitim programına katılmadım. Acaba lisans eğitimim ile aynı anda mesleki eğitim merkezinden fotoğrafçılık için kalfalık ardından da ustalık eğitimi alabilir miyim?Forumda bu işi profesyonel olarak yapan(Stüdyo Sahibi) kişiler vardır ve stüdyo açabilmek için bu belgeler gerekli. Acaba bu konuda herhangi bir bilgisi,deneyimi ya da fikri olan kimse var mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre BÜLBÜL 0 Şubat 26, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 26, 2014 gönderildi yok mu cevap? bende cidden merak ediyorum! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Şubat 27, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 27, 2014 gönderildi Bizler genelde fotoğrafla amatör olarak ilgiliyiz. Ama bildiğim kadarıyla konuyla profesyonel olarak ilgilenen Fatih Mecit öztürk var. Konu ile ilgili kendisi ile temasa geçerseniz size yardımcı olacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Şubat 28, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 28, 2014 gönderildi Fatih abi bilgilendirir sizi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre BÜLBÜL 0 Şubat 28, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 28, 2014 gönderildi O zaman Fatih Abi'den bir rica etsek ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evcan ali 10 Mayıs 14, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 14, 2014 gönderildi tabi alabilirsiniz hocam. şöyle düşünün adam berber iş güç çalışıyor aynı zamanda gidip çıraklık ustalık belgesi alıyor.en fazla sizden iş yeri bildirmenizi isterler. onuda bir şekilde halledersiniz. bu okuyor bundan çırak usta olmaz diyecekleri halleri yok. en iyisi bulunduğunuz ildeki merkeze gidip danışmanız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın