İçeriğe git

nikon 16 85 yardım??


Recommended Posts

nikon a geçiş yaptığım için yeni üye oldum, bi sorum olacak siz nikon kullanıcılarına, nikon 16-85 lens vr 2 versiyonmudur? bu birinci sorum, ikincisi ise bu lenslerde bazılarının üzerindeki yazıların rengi ( nikon-16 85 vr ed) gibi sarı oluyor bazıları ise kırmızı renk, hani vr 2 olanların rengi genelde kırmızı hani, şimdi bu lensin kaç çeşidi var onu merak ettim, alacağım o yüzden, bide tavsiyeniz nedir bu lens için, kullanım amacımı sorar iseniz, hem tak gez olduğu için bu lensi seçtim, vermiş olduğu 16 mm açı vede keskinliği ile iyi bilinen bi lens olduğu için, tavsiye yorum vede önerilerinizi bekliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Buğday ile samanı birbirinden ayıralım öncelikle. VR1 ve VR2 teknolojisinin farkları nedir? Kırmızı ya da altın sarısı VR yazısından mı ibarettir?

Benim bildiğim 16-85 mm lensin sadece bir tek versiyonu var. Bu lensin üzerindeki VR yazısı altın sarısı renktedir, kırmızı değildir.

İçinde kullanılan VR teknolojisi 1'inci versiyon mu, 2'inci versiyon mudur bunu bilmiyorum. Bunun zaten çok da önemi yok, sonuçta bu lensen tek bir versiyonu mevcut, dolayısıyla satın aldığınızda başka bir seçeneğiz olmayacak.

Kendi kulvarında en iyi lenstir. Sahip olduğu geniş aralığa rağmen oldukça iyi sonuçlar veren bir lenstir. Yapacağın işe göre değişiklik göstermekle birlikte, düğün çekimi yapanların çokça tercih ettiği bir lenstir. Halbuki aynı paralara üçüncü markaların F2,8 diyaframlı modellerini almak mümkündür. Fakat geniş aralık bazıları için daha önemlidir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkürler, ben arama motorunda görselleri arattığım zaman kırmızı renkli olanlarda çıkıyor, benim kafamı karıştıran o oldu, ve bana tavsiye edebileceğiniz sabit diyafram objektif varmıdır

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kırmızı VR yazısı olan görselin linkini paylaşırsanız sevinirim. Ben de google da aradım ama maalesef bulamadım kırmızı renkli olanı.

Sabit diyafram derken çok genel bir soru oldu. Bütçenizi söyleyin, makine modelini söyleyin, o paraya alınabilecek lens modellerini yazmaya çalışalım. Tavsiye asla etmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.