Fatih Akbörü 85 Oluşturuldu: Şubat 1, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 1, 2014 bir kaç gün önce abant gezisi sırasında sanıyorum daha önce olmayan 50mm 70mm aralarında bir tıkırtı sesi hasıl oldu. sanki zorlanma gibi ama daha çok sürtme sesi gibi.... lensi makineden çıkarıp denediğimde herhangi bir ses yok.. makineye takıp denediğimde ise ses bariz.. çevremde aynı lense sahip kimse olmadığı için deneme şansım olmadı... bu arada düşme darbe gibi bir durum söz konusu değil gözüm gibi bakıyor özenle kullanıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan 230 Şubat 1, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 1, 2014 gönderildi Geçmiş olsun, önceden bu konuyla ilgili tecrübelerimi forumda paylaşmıştım 2 adet sıfırr nikon 24-70 te aynı problem vardı ve iade etmiştim. araştırınca klasik sorunu olduğunu gördüm ve bende tamron 24-70 vc almıştım. google de araştırın çıkar: nikonun klasik sorunu şu link 24-70 grindinghatta size de önermemiştim ama yine nikon 24-70 almıştınızlensi sıfır aldıysanız garantiden tamir ettirmekten başka çareniz yok. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Akbörü 85 Şubat 1, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 1, 2014 gönderildi evet sıfır aldım lakin nasıl bir sorundur neden kaynaklanır neye dikkat etmek lazım tamir sonrası yada değişim sonrası tekrarlama olasılığı nedir. eğer aynı sorunu tekrar yaşayacaksam tamron 24-70 vc'ye geçmek daha mantıklı.. 1800 dolarlık bir lense de kronik bir sorun olması oldukça can sıkıcı bir durum.. ayrıca bu şekilde kullanmaya devam etsem ne gibi bir zararı olur yada sadece ses mi yapar ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Akbörü 85 Şubat 2, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 2, 2014 gönderildi ayrıntılı bilgi sahibi yok sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın