İçeriğe git

TOLEDOMAN

Recommended Posts

Artı eksi 1/3 pozlama ayar düğmesinin bir kilidi olmadığından el yanlışlıkla arka taraftaki düğmeye sürttüğünde ayarı artı ya da eksi yönde bozuluyor . Bir de D90 da olduğu gibi D 7000 de de üst ayar düğmesinde de kilit yok A da iken el yanlışlıkla değse P ye ya da S ye geçebiliyor Bunlar bence nikon d7000 nin çok büyük bir handikapı

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Birol, o dediğin sorunlar makine elindeyken oluyor mu? Makine dar bir çantadaysa gövdeyi çıkarırken olabilir ama mod tekerine 1/10 saniyelik bir bakışla farkedebilirsin onu.

D7000'de yanlışlıkla pozlama telafisinin değiştirildiğini hiç duymadım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

çantayla alakası yok zaten yanlışlıkla olmasına da gerek yok normalde iki düğmeye birden müdahale ederek değiştirilmesi gerekir ( mesela D90 da öyle ) ama bunda üstteki düğmeye basmadan da sola sağa çevirince değişiyor belki de benim makinada oluşan bir arıza çünkü 2 yıldır yeni farkettim belki de eskiden böyle değildi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bana göre dediğiniz düğmelerde kilit olsa o zaman bir handikap olurdu. Geçenlerde o düğmelerde kilit olan bir model görmüştüm sanıyorm canon'du. Bana çok gereksiz gelmişti. D7000 makinemi o kadar evire çevire kullanırım, daha bir kere bile elim yanlışlıkla ayar bozmadı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

Arkadaşlar Merhaba,

Fikirlerinizi rica ederim. Sonunda Nikon sahibi olacağım bütçem şuan D7000 için ok ama soru işaretleri var araştırdığım kadarıyla. Kısaca biraz daha bekleyip D7100 mü almalıyım. İlk makinem olacak ve Tecrübem yok.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhabalar, D7000 lerin ilk serileri sorunlu idi. Sıfır alacaksanız D7000 olur, bana benim şahsi fikrim aynı paraya temiz ikinci el bir D7100.

Bu arada daha önce yazılanları okumamıştım, sizin vesilenizle görmüş oldum. öncelikle bahsedilen kilit D90 da da yoktu. D7000 de de yok. Bu seride ilk D7100 de başladı. Kii ben makineyi ilk elime aldığımda baktığım şey buydu, düzeltmesi veya görülmesi çok zor değil koskaca harfler. İkinci sorun, pozlama telafisi tekere atanmış durumda. Menüden kaldırabilirsiniz. Yani handikap D7000 de değil kullanıcıda. Klavuzu okumak lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...

İkinci el d7100 bende çok araştırdım genel olarak piyasada hep spot ürünler dolaşmakta bana kalırsa sıfır garantili d7000 sizi mutlu edecektir. Toz sorunu aklınıza takılmasın zaten lens değiştirince her makine tozlanmaktadır DSLR cilvesi diyelim :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba,

Sıfır garantili D7100 aldım. 1 Hafta önce.

İlk makinem.. Bir organizasyon yapılsa da öğrenmem kolay olsa Buradan yetkililere sesleniyorum. :))

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.