ömer dündar 11 Oluşturuldu: Şubat 10, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 10, 2014 Arkadaşlar var mı bir eksiğim yardımcı olursanız sevinirim Bunlar benim çektiğim fotoğraflar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Şubat 10, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 10, 2014 gönderildi genelde fotoğraflara yorum yapacak kadar kendimi bilgili kabul etmem. ama ufak tefek benim gördüğüm hatalar var. hata da demiyelim, keyfe keder şeyler. Böcük börtüden haz etmem ama 3. resimde örümceğin kafasına doğru netleme yapmışsınız, ne bilim yıldırımın akışını kesen o çatı gibi şey olmasaymış gibi ufak tefek ayrıntılar işte. mutlaka benden daha bilgili birileri çıkıp daha teknik şeyler söyleyecektir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
De yedibin 21 Şubat 13, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 13, 2014 gönderildi çok başarılı buldum. ay fotosunu biraz daha hızlı enstantane ile çekip biraz daha eksik pozlatsaydınız daha çok detay verirdi.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bisaniye 5 Şubat 13, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 13, 2014 gönderildi Ay fotoğrafı çok iyi görünüyor.İlk resimdeki çiçekde öyle.Fakat örümcekde manual netleme yaptınız heralde oto fokusun ayaklara netliyeceğinden şüpheliyim :)Yanlış yere netlenmiş. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer dündar 11 Şubat 14, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 14, 2014 gönderildi Ay fotoğrafı çok iyi görünüyor.İlk resimdeki çiçekde öyle.Fakat örümcekde manual netleme yaptınız heralde oto fokusun ayaklara netliyeceğinden şüpheliyim :)Yanlış yere netlenmiş.Evet elle netledim Biraz zor oluyor o yüzden d300 e geçmeyi düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atalay Mete 98 Şubat 14, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 14, 2014 gönderildi Ömer bey, makro için hangi lensi kullandınız? Elle odaklama konusunda, D300 den beklentiniz nedir? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atalay Mete 98 Şubat 14, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 14, 2014 gönderildi Bu arada, söylemeyi unutmuşum, ben fotoğraflarınızı beğendim. Bir süre sonra siz de bir daha bakın, siz söyleyin neyi beğendiniz, neyi beğenmediniz. Anlaşılan beklentileriniz daha fazla! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer dündar 11 Şubat 14, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 14, 2014 gönderildi D300 e geçme sebebim elimdeki lenslerin af-s olmaması ve elimde lensleri kullanmanın en ucuz yolu d300 olarak gördüm elimdeki bütün lensleri satsam 1 tane af-s lens alamam ama elimdeki gövdeyi satıp 200 - 250 lira gibi bir para ile o lensleri daha verimli kullanacağıma inanıyorum Mehmet hocaya da sordum zaten olumlu cevaplar verdi.Yoksa gövdeden herhangi bir şikayetim yok. Tamamen maddi.Fotogralarimi beğendiğinize çok sevindim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer dündar 11 Şubat 14, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 14, 2014 gönderildi Ve dahası... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bisaniye 5 Şubat 15, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 15, 2014 gönderildi Evet elle netledim Biraz zor oluyor o yüzden d300 e geçmeyi düşünüyorumBendede 5100 var gövde motorsuz umarım aynı sıkıntıyı yaşamam 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer dündar 11 Şubat 15, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 15, 2014 gönderildi Af-s lens almadığınız sürece aynı kaderi sizde yaşarsınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Beştepe 3 Şubat 15, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 15, 2014 gönderildi Başarılı buldum. D300 ü aldıktan sonra olaya daha profesyonel bakıp (para kazanma anlamında) dilediğiniz ekipmanları alabilirsiniz bence. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın