muhammed ayter 74 Oluşturuldu: Şubat 19, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 19, 2014 Merhaba arkadaşlarBir süredir Photomatix adlı programı arıyordum. Nihayet buldum ve denedim (deneme sürümü). Ekteki resim bu programdan üretilmiş "tone mapping" metodu uygulanmış bir resimdir.Amacım mümkün olduğunca renk doygunluğu ve keskinlik ortaya koymaktı.Bu anlamda ekteki fotoğrafın değeri hakkında reyleriniz ve/veya yorumlarınızı bilmek isterim.Saygılarnot: Resmin daha büyük boyutunu buradan http://dosya.co/aeiu...mapped.jpg.html indirebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Şubat 23, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 23, 2014 gönderildi neden hala resim diyoruz fotoğraf. bilgisayar başına geçince bakarım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Şubat 23, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 23, 2014 gönderildi Merhaba,Photomatix HDR programı değil miydi? Fotoğraf doygun ve keskin görünüyor. Fotoğrafı tek kareden mi elde ettiniz yoksa bir kaç kareden mi? Birde fotoğrafın orjinal halini yüklerseniz, kıyaslama imkanı bulabiliriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furkan kotil 2 Şubat 24, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 24, 2014 gönderildi neden hala resim diyoruz fotoğraf. bilgisayar başına geÇince bakarım.Ara Güler hep resim diye bahseder yalnız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Şubat 26, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 26, 2014 gönderildi Furkan Kotil, Ara Güler türkçeyi o kadar konuşabiliyor ya, ona şükrediyoruz biz. Aynı şekilde Ara Güler bir röportajında dikiş makinasıyla bile fotoğraf çekebileceğini söylemişti. O zaman?Bu arada THY müdürüyle bi akrabalığın var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furkan kotil 2 Şubat 27, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 27, 2014 gönderildi Furkan Kotil, Ara Güler türkçeyi o kadar konuşabiliyor ya, ona şükrediyoruz biz.Aynı şekilde Ara Güler bir röportajında dikiş makinasıyla bile fotoğraf çekebileceğini söylemişti. O zaman?Bu arada THY müdürüyle bi akrabalığın var mı? Kızmayın abi, ben Usta nın yalancısıyım Evet, akrabalık var. Babamın amca çocuğu. Gerçi hiç faydasını da görmedik bu güne kadar ayrı mesele 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Şubat 27, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 27, 2014 gönderildi Kızmadım Furkan. Yorumuna ben de yorum yaptım o kadar, sen benim kızmış halimi hiç bilme en iyisi THY müdürünün sana ne faydası olmalı ki? Adam işini yapıyorsa, kendi akrabasına iltimas geçmiyorsa bence doğrusunu yapıyor. Benim sorma sebebim bir kaç hafta önce bir konferansın çekiminde onu görmüş olmam, ordan aklımda kaldı soyadı. Ne yalan söyliyeyim, NL milletvekilleri ve işadamlarını kendine hayran bıraktı konuşmasıyla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furkan kotil 2 Şubat 27, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 27, 2014 gönderildi Kızmadım Furkan. Yorumuna ben de yorum yaptım o kadar, sen benim kızmış halimi hiç bilme en iyisi THY müdürünün sana ne faydası olmalı ki? Adam işini yapıyorsa, kendi akrabasına iltimas geçmiyorsa bence doğrusunu yapıyor. Benim sorma sebebim bir kaç hafta önce bir konferansın çekiminde onu görmüş olmam, ordan aklımda kaldı soyadı. Ne yalan söyliyeyim, NL milletvekilleri ve işadamlarını kendine hayran bıraktı konuşmasıyla.Temel Kotil iyidir. Ben latife ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın