İçeriğe git

Nikon d7000 ile Çekilmiş klip...


Fatih__

Recommended Posts

Merhaba,

Hep yazılarda fotoğraf çekeceksen Nikon,video cekeceksen Canon al derler,şuanda kliplerde bazı dizilerde reklamlar da vb.Canon'un 5d mark 2 mark 3 makinelerini kullanıyorlar,benim

çalıstıgım kanalda da 5 program artık canon 5d mark3 ile çekiliyor.

Fotoğrafçılık ve Kameramanlık yapan arkadaşım Safa Başakçılardan Nikon d7000 18-105mm objektifiyle bir klip çekti.

Ben de sizinle paylaşmak istedim...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 11 ay sonra...
  • 4 ay sonra...

Canon -aslında kullanıcıları- markayı çok güzel pazarlıyor. O yüzden genellikle insanlar Canon'a yöneliyor hem fotoğraf hem video konusunda. özellike video diyince hemen Mark II'ler Mark III'ler konuşuluyor. Dikkatimi çeken ve aslında Canon kullanıcıları için iyi bir şey olan malzeme temin edebilmek ve ucuza temin edebilmek çok daha kolay, çünkü sürekli el değiştiriyor ürünler. Ya bilinçsizce alındığı için, ya belki geçici bir heves olduğu için. İlanlara bakın dünya kadar satılık Mark III var piyasada. Madem bu kadar iyi, neden satıyor bu insanlar kameralarını.

Aslında bence Sony ve Panasonic video konusunda Canon'dan da öndedir. 4K görüntü çeken modeller var ve gerçekten başarılılar.

Ben de D7000 kullanıcısıyım. Daha önce D90 ve Canon 7D kullandım. Fotoğraf söz konusu olunca bir kere Nikon'un deklanşör sesi yeter. Canon'un o suni "çat" sesini sevemedim bir türlü. Video konusunda da başarılı bence. Genelde işi bimeyenler ama Canon'un noise performansı diye başlıyor lafa. Eğer profesyonel bir iş çekiliyorsa, zaten adam gibi ışık da kurulur sete, dolayısıyla noise filan o kadar da önemli değildir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.