Anna T. 14 Temmuz 16, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 16, 2014 gönderildi Cevabınız için teşekkür ederim. View NX'i de kullanıyorum zaten, NX-D'yi de kurmaya çalışırım o zaman. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celalettin Turgut 0 Aralık 5, 2014 gönderildi Paylaş Aralık 5, 2014 gönderildi Arkadaşlar merhaba,Ben de şimdiye kadar hiç fotoğraf işlemedim. Artık raw çekmek ve fptpğraflarım üzerinde değişiklikler yapmak istiyorum. PS bana biraz kompleks geliyor. Ne kullanmamı önerirsiniz. Capture NX2 ücretli mi ya da başka edinme şekli yok mu?Şimdiden teşekürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ORHAN ÖZEL 18 Aralık 5, 2014 gönderildi Paylaş Aralık 5, 2014 gönderildi Arkadaşlar merhaba,Ben de şimdiye kadar hiç fotoğraf işlemedim. Artık raw çekmek ve fptpğraflarım üzerinde değişiklikler yapmak istiyorum. PS bana biraz kompleks geliyor. Ne kullanmamı önerirsiniz. Capture NX2 ücretli mi ya da başka edinme şekli yok mu?Şimdiden teşekürlerMerhaba;Öncelikle fotoğraf işlemek ve kategori halinde depolama yapmanız için Lightroom tavsiye ederim. PS çok detay içeren bir programdır. İşlemenin yanında doğal olmayan ilaveler yapmanızı sağlar. Lightroom başlangıç için bu yüzden iyidir. Capture Nx-D ücretsizdir. O da işleme imkânı verir fakat Lightroom kadar detaylı değildir. Ayrıca bu programları nasıl kullanacağınız ile alakalı videolu anlatımlar sitemizde mevcuttur. Forum kuralları gereği sizi legal olmayan yollardan ücretli olan bu programları nasıl temin edebileceğiniz konusunda bilgilendirmemiz mümkün değildir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın