furkan kotil 2 Oluşturuldu: Şubat 27, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 27, 2014 Üstadlar selam,Bazı abilerimizin capture nx ile çok gÜzel şeyler dÜzenlediğini netten görÜyorum. Yalnız bu programı kullanmayı öğretir bir kaynağa ihtiyacım var. Ustalardan yardım lÜtrfen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Tekinşen 8 Şubat 27, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 27, 2014 gönderildi Üstadlar selam,Bazı abilerimizin capture nx ile çok gÜzel şeyler dÜzenlediğini netten görÜyorum. Yalnız bu programı kullanmayı öğretir bir kaynağa ihtiyacım var. Ustalardan yardım lÜtrfen.Elimde Capture NX2 yi anlatan çok gÜzel bir kitap(ingilizce) var. (The Photographers Guide to Capture NX2.pdf, 34MByte)İsterseniz gönderebilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furkan kotil 2 Şubat 27, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 27, 2014 gönderildi Elimde Capture NX2 yi anlatan çok güzel bir kitap(ingilizce) var. (The Photographers Guide to Capture NX2.pdf, 34MByte)İsterseniz gÖnderebilirim.teşekkürler, ingilizcesi bende de var. mümkünse türkçe kaynak arıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın