İçeriğe git

Geniş Açı Tavsiye


Recommended Posts

Bütçeniz buna yeter:18-55 VR.

18 mm'den daha geniş açılar bu bütçeyle zor. çünkü içinde netleme motoru bulunan lensler almak zorundasınız. Bunlara örnek:

Nikon 12-24 mm AF-S

Sigma 10-20 mm

Sigma 12-24 mm

örnekler çoğaltılabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sahip olduğunuz model Nikon D3200. Üzerinde netleme motoru olmayan modeller bu makinede ancak elle netleme yapılarak kullanılabilir. Konunun hızla bir ilgisi yok yani. Eğer bu konuda kendinize gÜveniyorsanız, yani belli bir tecrÜbeye sahip fotoğrafçıysanız o zaman elle netleme yapabileğiniz modellere yönelibilirsiniz: örneğin Tokina 12-24mmm, Sigma 15-30 mm. Ancak bunları da belirttiğiniz bÜtçeyle almanız oldukça zor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bütçe ye göre dediği gibi 18-55 den başka çareniz yok. vr li olanı önerilir ama vr siz olan ED serisidir. biraz daha iyi denebilir.hem daha ucuzdur.50 ile vr siz kullandığınıza göre 18-55 i de vr siz kullanırsınız diyemem 50mm 1,8 diyaframdan dolayı size enstantane veriyordu bolca. ama 18-55 de o kadar diyafram olmadığından hızınız düşecek. karar sizin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bütçe sınırı olunca tavsiyelerde sınırlı oluyor. http://www.sahibinden.com/fotograf-kamera-lens-filtre-lensler?a10462=144366 sitesine bakın belki iyi bir şey düşürebilirsiniz. Birazda pazarlık birazda bütçeyi artırarak iyi bir objektif alabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.