Erdinç KANALLI 0 Oluşturuldu: Şubat 27, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 27, 2014 Arkadaşlar D300S üzerine sigma marka flaş takınca enstantane 1/60 tan daha kısa sure ile çekim yapamıyorum. bir ayarımı var çözemedim. yardımlarınız için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Şubat 27, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 27, 2014 gönderildi Olması gereken makinanın menüsünden flaş ayarlarıyla ilgili olarak FP modunun açık olmasıdır. Bu durumda makina 1/250 ila 1/320 enstantaneye kadar FP moduyla tüm Nikon i-TTL harici tepe flaşlarını ya da kendi dahili flaşını tetikler. Sigma flaş için nasıl bir tepki verir bunu bilmiyorum. Ayrıca normal şartlarda flaşlı çekimlerde makina 1/60'ın üzerine çıkmaz. çünkü ışık durumu bunu gerektirmektedir. Sadece ortamın ışığı yüksek ise ya da siz enstantane öncelikli modda çekim yapıyorsanız bu durumda daha yüksek hızlara çıkabilir. Yine Nikon marka i-TTL flaşlarla 1/8000 enstantaneye kadar çıkabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın