İçeriğe git

D3200 KART SD KART HATASI

Vahdettin Erçiner

Recommended Posts

Arkadaşlar Merhabalar,

Makinam D3200. Kullandığım hafıza kartı sürekli format istiyor, malesef içindeki herşeyi kaybetmek zorunda kalıyorum.

İnternette bulduğum bir program sayesinde içerisindekileri bazen kurtarma şansım oluyor.

Fakat en son bu akşam benim için çok değerli olan fotoğraf ve videoları kaybettim.Herhangi bir bilgisayara takdığımda bunu yapıyor.

Sonra makinaya geri takdığımda kartın formatlanması gerektiğini belirtiyor.

Değerli bilgilerinize ihtiyacım var :'(

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yapacağınız en mantıklı şey yeni bir hafıza kartı almak olur.

Ucuz hafıza kartlarında sürekli sıkıntı çıkabiliyor.

Gerçi SD kartlarda da ucuz pahalı olayı ucuzu 15TL iken kalitelisi 25TL yani...

Hafıza kartı değiştirdikten sonra halen böyle sorunlar yaşıyorsanız bilgisayarınızda da problem, virüs vs sıkıntı olma ihtimali çok yüksek.

SD kart, USB bellek gibi takılıp çıkarılabilen aygıtlar kolay bozulur, zırtpırt tak çıkart yapmamak lazım. Takıp çıkartırken muhakkak güvenli çıkart yöntemi ile çıkartmak lazım.

Ayrıca ise SD kartı söküp takmaktansa USB kablo ile kamerayı PC ye bağlarsanız SD kartı biçimlendir problemi de yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.