Vahdettin Erçiner 0 Oluşturuldu: Mart 5, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Mart 5, 2014 Arkadaşlar Merhabalar, Makinam D3200. Kullandığım hafıza kartı sürekli format istiyor, malesef içindeki herşeyi kaybetmek zorunda kalıyorum. İnternette bulduğum bir program sayesinde içerisindekileri bazen kurtarma şansım oluyor. Fakat en son bu akşam benim için çok değerli olan fotoğraf ve videoları kaybettim.Herhangi bir bilgisayara takdığımda bunu yapıyor. Sonra makinaya geri takdığımda kartın formatlanması gerektiğini belirtiyor. Değerli bilgilerinize ihtiyacım var :'( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Mart 5, 2014 gönderildi Paylaş Mart 5, 2014 gönderildi Garantisi yok mu? Sd kart yuvası bozulmuş olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mart 5, 2014 gönderildi Paylaş Mart 5, 2014 gönderildi Yapacağınız en mantıklı şey yeni bir hafıza kartı almak olur.Ucuz hafıza kartlarında sürekli sıkıntı çıkabiliyor.Gerçi SD kartlarda da ucuz pahalı olayı ucuzu 15TL iken kalitelisi 25TL yani...Hafıza kartı değiştirdikten sonra halen böyle sorunlar yaşıyorsanız bilgisayarınızda da problem, virüs vs sıkıntı olma ihtimali çok yüksek.SD kart, USB bellek gibi takılıp çıkarılabilen aygıtlar kolay bozulur, zırtpırt tak çıkart yapmamak lazım. Takıp çıkartırken muhakkak güvenli çıkart yöntemi ile çıkartmak lazım.Ayrıca ise SD kartı söküp takmaktansa USB kablo ile kamerayı PC ye bağlarsanız SD kartı biçimlendir problemi de yaşayacağınızı düşünmüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın