Recep YAZICI 261 Ağustos 13, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 13, 2014 gönderildi İlk deneme biraz hızlı gibi. HD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Ağustos 13, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 13, 2014 gönderildi Kötü değil ama sabit yerinde durunca pek birşeye benzemiyor.İşte o raylı sistemi kurup milim milim kamerayı hareket ettirmek lazım.Bir kere birini görmüştüm step motorla kendisi yapmıştı o raylı mekanizmayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Ağustos 13, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 13, 2014 gönderildi Kötü değil ama sabit yerinde durunca pek birşeye benzemiyor.İşte o raylı sistemi kurup milim milim kamerayı hareket ettirmek lazım.Bir kere birini görmüştüm step motorla kendisi yapmıştı o raylı mekanizmayı Ray felan bozar bizi. Ufak ufak birşeyler yapalım Tekniğini öğrenmek adına. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Ağustos 14, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 14, 2014 gönderildi D5000 de bununla ilgili bir çekim menüsü vardı. kış gelsede biraz yorsam icadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Ağustos 24, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 24, 2014 gönderildi Bunuda bir insan yapmış .. https://www.youtube....h?v=JXOXns_gx8k Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Ağustos 24, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 24, 2014 gönderildi Bunu da bir insan yapmış .. https://www.youtube....h?v=JXOXns_gx8kBunu Yapan İnsan Olamaz!... :D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Ağustos 24, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 24, 2014 gönderildi Abi dalgamı geçiyorsun bu nedir ya??Nasıl bir emektir, nasıl bir hırstır.Bazı fotoğrafları kamera ile çekmesi mümkün değil PS ile müdehaleler yapılmış (yada benim bilmediğim bir video edit programı artık bilmiyorum).Aga böyle bişeyi yaptın ne olacak? Youtube da yayınladın 500.000 kişi izledi ne olacak?Sırf millet izlesin diye bu kadar emek.çılgın bişey abi bu nedir ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Ağustos 24, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 24, 2014 gönderildi Abi dalgamı geçiyorsun bu nedir ya??Nasıl bir emektir, nasıl bir hırstır.Bazı fotoğrafları kamera ile çekmesi mümkün değil PS ile müdehaleler yapılmış (yada benim bilmediğim bir video edit programı artık bilmiyorum).Aga böyle bişeyi yaptın ne olacak? Youtube da yayınladın 500.000 kişi izledi ne olacak?Sırf millet izlesin diye bu kadar emek.çılgın bişey abi bu nedir yaDeğil çekip timelapse benim herhangi bir karemde dahi yok bu kadar güzel fotolar PS vs artık herneyle yapılmışsa iyi işlenmiş ham olarak banada zor geliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Ağustos 24, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 24, 2014 gönderildi Abinin bilgisayar sistemi )dual xeon, 128gb ram, 4 graphics cards, 2 fusion IO, 8 drive raid 5, red rocket, Internal SSDs, Black Magic 4K. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Ağustos 24, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 24, 2014 gönderildi İnsan olsaydı böyle çekerdi Aynı noktadan 2. denemem. Bu sefer polarize filtre takılı 2 sn de bir 500 kare. 1/100 f8 . Yanlız bulutlara bak tam TimeLapse harikası YouTube üzerinden şöyle Full HD seyretmek lazım bu eseri .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Ağustos 24, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 24, 2014 gönderildi Ya video oynatım hızı yüksek, yada araçlar yüzünden çok hızlı gibi geliyor insana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Ağustos 24, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 24, 2014 gönderildi Ya video oynatım hızı yüksek, yada araçlar yüzünden çok hızlı gibi geliyor insanaHız fazla değilde ; 1/100 fazla geliyor gibi. Daha yumuşak geçişler için biraz daha perdenin açık kalması gerekiyor 1/60 gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Ağustos 24, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 24, 2014 gönderildi To give you a feel on where to start here are some common scenes with possible intervals:1 secondMoving traffic Fast moving clouds Drivelapses1 – 3 secondsSunsets Sunrises Slower moving clouds Crowds Moon and sun near horizon (or telephoto) Things photographed with a telephoto15 – 30 secondsMoving shadows Sun across sky (no clouds) (wide) Stars (15 – 60 seconds)LongerFast growing plants (ex vines) (90 – 120 seconds) Construction projects (5min – 15min) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Ağustos 24, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 24, 2014 gönderildi Gökhan ; Düşük Ens 'de çok daha güzel .. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Eylül 26, 2014 gönderildi Paylaş Eylül 26, 2014 gönderildi Gökhan ; Düşük Ens 'de çok daha güzel .. Şimdi gördüm, bu çok güzel olmuş. Bende bugün bunu gördüm! Millet çıldırmış ya bu nasıl bir aşktır, nasıl bir sevdadır. 45k fotoğraf, 14k mil yol, kim bilir kaç haftalık emek.Ben böyle bir video çeksem atıyorum youtube yüklsem ve altına biri yorum yazsa ben beğenmedim olmamış diye. o adamı IP sinden tespit eder elektrikli testere ile doğrarım yeminle :D Ya fotoğraf basit bişey. çekiyorsun geçiyorsun taş çatlasın 15sn PC başında da 3-5dk 1dk yükleme taş çatlasın 10dk harcıyorsun birisi olmamış bu derse tamam der geçer tekrar çekersin.Bu öyle bişey değil ki inanılmaz bir emek hepsinden önemlisi müthiş zaman isteyen bişey.Bu videosunu verdiğim adamı twiterdan takip ediyorum adam sürekli hava durumu paylaşıyor Buraya yağmur geliyor, orda fırtına var, ben şuraya çekime gidiyorum vs vs.. de arkadaş oha ya 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Eylül 27, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 27, 2014 gönderildi Evet garip bir aşk. Bunun bir getirisi varmı merak ediyorum açıkçası. Gündüz çekimlerinde belli bir Ens hızının altına düşülemediği için ND 4 filtre kullanıyor abiler. Atıyorum f22 yapsanız dahi 1/100 altına inemiyor. Bu çekimlerde önerilen hız 1/60 1/40 gibi değerler. Bu şekilde daha yumuşak geçişler elde ediliyor. Bununla ilgili 50 küsür sayfalık ücretli bir PDF mevcut. Buraya linkini koyamam ancak isteyene link verebilirim. ( Beleş ) 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Eylül 27, 2014 gönderildi Paylaş Eylül 27, 2014 gönderildi Evet garip bir aşk. Bunun bir getirisi varmı merak ediyorum açıkçası. Gündüz çekimlerinde belli bir Ens hızının altına düşülemediği için ND 4 filtre kullanıyor abiler. Atıyorum f22 yapsanız dahi 1/100 altına inemiyor. Bu çekimlerde önerilen hız 1/60 1/40 gibi değerler. Bu şekilde daha yumuşak geçişler elde ediliyor. Bununla ilgili 50 küsür sayfalık ücretli bir PDF mevcut. Buraya linkini koyamam ancak isteyene link verebilirim. ( Beleş )özelden gönderilen tekliflere hayır demem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Eylül 27, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 27, 2014 gönderildi özelden gönderilen tekliflere hayır demem İş mail adresine bir link gönderdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Eylül 27, 2014 gönderildi Paylaş Eylül 27, 2014 gönderildi Evet garip bir aşk. Bunun bir getirisi varmı merak ediyorum açıkçası. Gündüz çekimlerinde belli bir Ens hızının altına düşülemediği için ND 4 filtre kullanıyor abiler. Atıyorum f22 yapsanız dahi 1/100 altına inemiyor. Bu çekimlerde önerilen hız 1/60 1/40 gibi değerler. Bu şekilde daha yumuşak geçişler elde ediliyor. Bununla ilgili 50 küsür sayfalık ücretli bir PDF mevcut. Buraya linkini koyamam ancak isteyene link verebilirim. ( Beleş ) Recep hocam bende incelemek isterim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Eylül 27, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 27, 2014 gönderildi Recep hocam bende incelemek isterimMail adresi olan herkeze beleş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Kanarya 7 Eylül 27, 2014 gönderildi Paylaş Eylül 27, 2014 gönderildi Mail adresi olan herkeze beleş hocam bana da gönderirsen sevinirim, şimdiden teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Eylül 27, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 27, 2014 gönderildi hocam bana da gönderirsen sevinirim, şimdiden teşekkürler.Mail adresinizi iletirseniz göndereyin. Ayrıca henüz hoca vasiflarını yakalamış değilim. Bildiğiniz klasik amatör fotoğrafçı diyebiliriz. Gerçek hocalara haksızlık olmasın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Kanarya 7 Eylül 28, 2014 gönderildi Paylaş Eylül 28, 2014 gönderildi dökümana göz gezdirdim. time-lapse yapan, yapmak isteyenler bence mutlaka okumalı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın