m.emin 0 Oluşturuldu: Mart 13, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Mart 13, 2014 merhaba, yaklaşık 1 aydır D7000 de 50mm 1.8D kullanıyorum.gece çekimlerinde bazı açılarda karşıdan gelen lambaların ışıkları fotoğrafta renkli leke şeklinde ortaya çıkıyor(yansıma sanırım) normal midir? lensi D90 da da denedim aynı ışık lekeleri oluyor? nasıl giderebilirim? teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mart 13, 2014 gönderildi Paylaş Mart 13, 2014 gönderildi Flare denilen bir şey var (Türkçe karşılığı varmı bilmiyorum). Hemen hemen her lensde hatta camda doğru açıdan bakıldığında fark edilir.Gayet normal birşey, kimi lensde çok olur, kimi lensde az olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Mart 13, 2014 gönderildi Paylaş Mart 13, 2014 gönderildi Artı olarak bazende bu olay efekt olarak kullanılır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
m.emin 0 Mart 15, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mart 15, 2014 gönderildi Artı olarak bazende bu olay efekt olarak kullanılır teşekkür ederim ramiz bey moralim bozulmuştu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AZİME KÜÇÜKASLAN 18 Mart 15, 2014 gönderildi Paylaş Mart 15, 2014 gönderildi burayı bir izle istersen. sende olanlar böylemi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın