Oğuzhan Serdenci 0 Oluşturuldu: Mart 14, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Mart 14, 2014 Arkadaşlar bugün çekim yapıyordum çok kullanmadığım bir lens vardı onu taktım o lensi taktıktan sonra çektiğim tüm fotoğraflarda şeffaf bir leke var başka lens takınca da aynı leke orda duruyor nasıl temizlenir o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mart 14, 2014 gönderildi Paylaş Mart 14, 2014 gönderildi İnsanların sana yardımcı olabilmesi için ortaya somut (elle tutulur gözle görülür) örnekler koymalısın ki fikir ve tavsiye sahibi olabilesin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Serdenci 0 Mart 14, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mart 14, 2014 gönderildi Lensi takıp çıkartırken oldu sanırım bide vizörde de izler var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mart 14, 2014 gönderildi Paylaş Mart 14, 2014 gönderildi Ya arkadaşlar sensörde leke başlığı altında "site çapında" saçmalamalar var.Yahu şu lekeyi fotoğrafınızda nasıl seçersiniz? Sadece gökyüzü mü çekiyorsunuz?Şu lekeyi fotoşop ile silmek kaç saniyenizi alacak?Abartmayın bu kadar basit şeyleri.Millet lensinin önünde bir karış çamur varken fotoğraf çekiyor siz sensöre toz yapıştı diye telaş yapıyorsunuz??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mart 14, 2014 gönderildi Paylaş Mart 14, 2014 gönderildi Gökhan lekesiz sensörleri sevenler derneği kursam üye toplar mıyım acaba? Toz o leke olarak gördüğünüz noktacıklar garantisi varsa gönderip temizletebilirsiniz servise yoksa cüz i bir miktarda; ama dikkat etmeniz gereken bir hususu size bildirmek isterim: Her yerde temizlik yaptırmayınız işin ehli olanlara götürürseniz sıkıntınız giderilecektir. Geçmiş olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mart 14, 2014 gönderildi Paylaş Mart 14, 2014 gönderildi Ben kendi sensörüme bal döker yalarım şuan.Muhtemelen siz görseniz forumda 38238183 tane konu açarsınız 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın