İçeriğe git

70-300mm > Nikon vs Tamron

Recommended Posts

Bir adet 70-300 mm zoom lens alma hazırlığındayım. Aşağıda linkleri bulunan Nikon ile Tamron arasında kalmış bulunmaktayım. Sizlerin tecrübelerinden faydalanmak adına yardımlarınızı bekliyorum.

Alternatif olarak tamron 70-200 2.8 almak için bütçeyi çokta zorlamak gerekir mi?

Kullanım amacı hobi amaçlı olup, çokta nadiren düğün fotoğrafçılığında kullanılabilir.

İlgilinize şimdiden teşekkürler fotoğraf sever arkadaşlar..

http://www.tamron.com/en/photolens/di_telephoto/a005.html

http://nikon.com.tr/tr_TR/product/nikkor-lenses/auto-focus-lenses/fx/zoom/af-s-vr-zoom-nikkor-70-300mm-f-4-5-5-6g-if-ed

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kimse cevap vermemiş bari ben düşüncelerimi aktarayım.

Eğer 70-200 serisi almaya paranız yetiyorsa 70-300 lere bulaşmayın.

Nikkor 70-300 e iyi deniyor, Tamron un yeni VC li 70-300ü de onun kadar baraşrılı deniyor.

Ancak ikiside bir 70-200 olamaz.

Tamron 70-200 kullandım, iyiydi güzeldi...

Şimdi Nikkor 80-200 kullanıyorum. Muhtemelen her konuda Tamron 70-200 den daha iyi.

Sigma 70-200 HSM ile AF konusunda ciddi fark yaratsada Sigma mı Nikkor mu derseniz yine Nikkor dan yana oy kullanırım.

Ancak olayın maddi boyutuna bakarsak 70-200 serileri amatörlere göre değil, en kötüsü haşat halde olanı bile 2.elde 1000TL üzerinde.

Ancak maddi durum elveriyorsa, bu işten keyif alıyorsanız neden olmasın...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kimse cevap vermemiş bari ben düşüncelerimi aktarayım.

Eğer 70-200 serisi almaya paranız yetiyorsa 70-300 lere bulaşmayın.

Nikkor 70-300 e iyi deniyor, Tamron un yeni VC li 70-300ü de onun kadar baraşrılı deniyor.

Ancak ikiside bir 70-200 olamaz.

Tamron 70-200 kullandım, iyiydi güzeldi...

Şimdi Nikkor 80-200 kullanıyorum. Muhtemelen her konuda Tamron 70-200 den daha iyi.

Sigma 70-200 HSM ile AF konusunda ciddi fark yaratsada Sigma mı Nikkor mu derseniz yine Nikkor dan yana oy kullanırım.

Ancak olayın maddi boyutuna bakarsak 70-200 serileri amatörlere göre değil, en kötüsü haşat halde olanı bile 2.elde 1000TL üzerinde.

Ancak maddi durum elveriyorsa, bu işten keyif alıyorsanız neden olmasın...

Otomotiv sektöründe çalışınca, bu sene işler kötü, maddi durumlar çok elverişli değil

Yoksa 70-200 tamron 2.8 vc alır geçerdim düşünmeden.

şimdilik 70-300 alayım onunla dar açının keyfine varayım diyorum. durumlar düzeldiğinde 70-200 e geçerim.

aldığım 70-300 ikince elde çok değer kaybı fazla olacak onu da biliyorum.

yorumlarınız için teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 4 hafta sonra...

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.