Beysan TAŞCI 57 Oluşturuldu: Mart 23, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Mart 23, 2014 Merhaba arkadaşlar,Geçenlerde kayınbiraderim, yıllar önce rusyadan satın aldığı bir objektifi verdi bana.Bir bakabilir misiniz rica etsem,nedir ne değildir,uğraşmaya değer mi, benim nikon d5100 e takılabilir mi(denedim, ancak olmadı,galiba takmak için bir aparat edinmem gerekecek, tabii, bulabilirsem:-))Yardımcı olabiliseniz çok sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beysan TAŞCI 57 Mart 23, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mart 23, 2014 gönderildi birkaç tane daha foto ekleyeyim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beysan TAŞCI 57 Mart 23, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mart 23, 2014 gönderildi birtane daha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Mart 23, 2014 gönderildi Paylaş Mart 23, 2014 gönderildi "Efsane lens" diye Sahibinden'de satın Malum her eski Rus lensine artık efsane diyorlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Mart 23, 2014 gönderildi Paylaş Mart 23, 2014 gönderildi Lensin üzerinde JUPITER 37A 135/f3.5 yazıyor. İnternetten bakınca Krasnoyarsk Mekanik Fabrikası tarafından ZENIT SLR makineler için 1950'li yıllarda üretilmeye başlandığını öğrendim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Mart 23, 2014 gönderildi Paylaş Mart 23, 2014 gönderildi Beysan bey merhaba,M42 Nikon dönüştürücü adaptör ile tüm fonksiyonlar manuel olmak üzere kullanabilirsiniz. Sahip olduğu odak uzaklığından dolayı çok güzel portreler çıkarır. Standart M42 dönüştürücü adaptör ile sonsuza netleyeme yapamaz, bu adaptör 5 dolar civarındadır. Sonsuza netleyebilmek için üzerinde uyarlayıcı mercek bulunduran adaptörlerden almak gerekir, ancak bunun da netliğe negatif etkisi olduğunu unutmayınız. Vaktiniz bolsa, bir M42 adaptör almanızı ve bu lensi denemenizi tavsiye ederim, çünkü denemeden hiç bir bilgi ve tecrübe edinemezsiniz. Unutmayın, her şeyi manuel yapacaksınız, sadece makina M modunda değil, elleriniz de M modunda olacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beysan TAŞCI 57 Mayıs 2, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 2, 2014 gönderildi Değerli fotoğrafseverler,Zaman ayırıp araştıran ve cevaplayan herkese gönülden teşekkürler..İlk fırsatta bir m42 almak elzem gibi görünüyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Tuna 48 Mayıs 2, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 2, 2014 gönderildi Bende yarın almayı düşünüyorum m42 adaptörü. Bu eski objektif olayı eğlenceli olacak gibi duruyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Ertem 22 Mayıs 10, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 10, 2014 gönderildi Hanimar 135mm f2.8 ile çektiğim bir fotoğraf size örnek olabilir belki..D80 + hanimar 135mm f2.8 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın