İçeriğe git

lens seçimi lütfen yardım...

Recommended Posts

öncelikle herkese merhaba bende nikon D3200 var ve üstünde 15-55 lensim mevcut 70-300'lük lens almak istiyorum açıkçası fotoğraf çekiminde yeniyim ve nikkorun lenslerine yüksek meblağlar veremem başka marka, fiyat aralığı ve uyumlu olan lensler konusunda yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba,

aynı konuda iki başka başlık altına konu açmak size pek yardımcı olmayacaktır, öncelikler bunu söylemeliyim. Kaldı ki lens seçmek biraz da ne yapacağınızla, ne yapmak istediğinizle alakalıdır. Tahminimce yeni yeni bu işlere merak salmış birisiniz. Size yol göstereceğini umduğum şu yazıyı ve bu yazıyı okursanız vakit ayırıp, belki de lensler konusunda marka bağımlılığı olmadan yazılmış en iyi yazı olduğunu fark edeceksiniz. Umalım ki Ertan hoca kızmasın bize... :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hocam doğa fotoğrafları çekicem açık alanda bulunucam yani pek anlamıyorum benimki sadece bir merak :)

Meraktan uğraşıyorum diyorsanız, hiç masrafa girmeyin derim. çünkü elinizdeki 18-55 lens gayet başarılıdır. Manzara çekeceğim diyorsanız zaten geniş açıya ve kısık diyaframa ihtiyaç duyacaksınız ki 18-55 bunu size verir. Açık alanda olmanız da artı bir avantaj, geniş diyaframa fazlaca ihtiyacınız olmayacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yani lens alma diyorsunuz :)

Aynen öyle. Merakınız geçsin, hobiye dönüşsün ve belli bir konuya yönelmeye başlayın o zaman lens almayı düşünün. Yoksa gereksiz masraf şu aşamada...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aynen öyle. Merakınız geçsin, hobiye dönüşsün ve belli bir konuya yönelmeye başlayın o zaman lens almayı düşünün. Yoksa gereksiz masraf şu aşamada...

teşekkür ederim...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.