turkgil 0 Oluşturuldu: Mart 24, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Mart 24, 2014 öncelikle herkese merhaba bende nikon D3200 var ve üstünde 15-55 lensim mevcut 70-300'lük lens almak istiyorum açıkçası fotoğraf çekiminde yeniyim ve nikkorun lenslerine yüksek meblağlar veremem başka marka, fiyat aralığı ve uyumlu olan lensler konusunda yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Mart 24, 2014 gönderildi Paylaş Mart 24, 2014 gönderildi Merhaba,aynı konuda iki başka başlık altına konu açmak size pek yardımcı olmayacaktır, öncelikler bunu söylemeliyim. Kaldı ki lens seçmek biraz da ne yapacağınızla, ne yapmak istediğinizle alakalıdır. Tahminimce yeni yeni bu işlere merak salmış birisiniz. Size yol göstereceğini umduğum şu yazıyı ve bu yazıyı okursanız vakit ayırıp, belki de lensler konusunda marka bağımlılığı olmadan yazılmış en iyi yazı olduğunu fark edeceksiniz. Umalım ki Ertan hoca kızmasın bize... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkgil 0 Mart 24, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mart 24, 2014 gönderildi hocam doğa fotoğrafları çekicem açık alanda bulunucam yani pek anlamıyorum benimki sadece bir merak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Mart 24, 2014 gönderildi Paylaş Mart 24, 2014 gönderildi hocam doğa fotoğrafları çekicem açık alanda bulunucam yani pek anlamıyorum benimki sadece bir merak Meraktan uğraşıyorum diyorsanız, hiç masrafa girmeyin derim. çünkü elinizdeki 18-55 lens gayet başarılıdır. Manzara çekeceğim diyorsanız zaten geniş açıya ve kısık diyaframa ihtiyaç duyacaksınız ki 18-55 bunu size verir. Açık alanda olmanız da artı bir avantaj, geniş diyaframa fazlaca ihtiyacınız olmayacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkgil 0 Mart 24, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mart 24, 2014 gönderildi yani lens alma diyorsunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Mart 24, 2014 gönderildi Paylaş Mart 24, 2014 gönderildi yani lens alma diyorsunuz Aynen öyle. Merakınız geçsin, hobiye dönüşsün ve belli bir konuya yönelmeye başlayın o zaman lens almayı düşünün. Yoksa gereksiz masraf şu aşamada... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkgil 0 Mart 24, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mart 24, 2014 gönderildi Aynen öyle. Merakınız geçsin, hobiye dönüşsün ve belli bir konuya yönelmeye başlayın o zaman lens almayı düşünün. Yoksa gereksiz masraf şu aşamada... teşekkür ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın