Talha 2 Oluşturuldu: Mart 25, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Mart 25, 2014 Fotoraf konusunda uzmanlaşmak istiyorum ne yapmam gerekir ve ne kadar sürede uzman olunur? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mart 25, 2014 gönderildi Paylaş Mart 25, 2014 gönderildi Fotoraf konusunda uzmanlaşmak istiyorum ne yapmam gerekir ve ne kadar sürede uzman olunur?Sorunuzu iki paragrafta değerlendireyim.1) Uzmanlaşmaktan kastınız nedir? Yani uzman fotoğrafçının sizin gözünüzdeki nitelikleri nelerdir?Eğer profesyonel olarak bu işi yapıp para kazanma derdindeyseniz direk fotoğraf kurslarına yazılabilirsiniz. İmkanlarınız el veriyorsa üniversite de okuyabilirsiniz.Yok ben para kazanmıcam, hobi olarak yapacağım ancak yaptığım işte iyi olmak istiyorum diyorsanız kendinize uzman olarak seçtiğiniz fotoğrafçıların izinden gitmelisiniz.2) Ne kadar sürede olursunuz, bu tamamen size bağlı bir durum.Türkiye'ye ilk gelen oda büyüklüğünde bilgisayar için rahmetli Turgut özal 3 tane ders aldıktan sonra ABD den kurs vermek için gelen adamlarla beyin fırtınası yapmaya başladığı söylenir.Benim amca oğlu ise belki 10 seneden fazladır bilgisayar kullanır ancak hala bir program kurarken herhangi bir hata ile karşılaşırsa beni arar. 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer dündar 11 Mart 25, 2014 gönderildi Paylaş Mart 25, 2014 gönderildi Kısa ve öz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
De yedibin 21 Mart 25, 2014 gönderildi Paylaş Mart 25, 2014 gönderildi makine bilgisilens bilgisifotoğrafçılık bilgisipc işleme bilgisi..kişiye bağlı olmak üzere sıkı bir çalışma ve doğru yönlendirme ile yetenek de varsa minimum 6 ay diyelim..ama sizin uzmanlık dediğiniz yer neresi mesela?Ben hala çektiklerime kusur bulurken bazıları çektiklerime bakıp bunları sen çekmemişsindir internetten indirmişsindir diyor..bana göre uzmanlık ile ona göre uzmanlık farklı seviyeler örneğin. sana göre uzmanlık neresi bilemediğimizden cevap vermek zor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Mart 25, 2014 gönderildi Paylaş Mart 25, 2014 gönderildi Bir teori var: Herhangi bir konuda uzmanlaşmak için gerekli süre: 10,000 saat. Fotoğraf olur, sürücülük olur, mühendislik olur.Günde 4 saat fotoğrafla uğraşırsan (hergün) 7 yıl yapar. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Tuna 48 Mart 26, 2014 gönderildi Paylaş Mart 26, 2014 gönderildi Kendini geliştirmek istiyorsan bol bol fotoğraf çek ve imkan oldukça fotoğraf gezilerine katıl. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Mart 26, 2014 gönderildi Paylaş Mart 26, 2014 gönderildi http://www.nikonturk...__fromsearch__1Linkteki konuları iyice pekiştir. Daha sonra da çekilmiş fotoğrafları incele hep ve bol bol fotoğraf çek. Bu arada bol bol fotoğraf demişken seri bir şekilde değil. çekeceğin zaman kompozisyon olsun altın noktalar olsun herşeyini düşünerek yap. Bir yeri çekerken bir tane çekeyim en iyi nasıl çekerim gibisinden. Fotoğraf sunumlarına git diyecektim ama Van'daymışsın. İzmir de bugün 3 tane fotoğraf sunumu ve söyleyişisi vardı. Orada bu tarz bir olanak zor sanırım. Van da fotoğraf derneği var mı araştır ve etkinliklerine git. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Talha 2 Mart 27, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mart 27, 2014 gönderildi Teşşekürler arkadaşlar tavsiyerlerine uyucam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Eylül 11, 2016 gönderildi Paylaş Eylül 11, 2016 gönderildi Eğitim almak şart. Kurs yada bir fotoğrafçı ile takılırsanız ilerleme katettiğinizi görürsünüz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atalay Mete 98 Eylül 12, 2016 gönderildi Paylaş Eylül 12, 2016 gönderildi Buradan sayfa editörlerine bir uyarı yapmak isterim. web sayfasının forumu "backlink" yöntemi ile ticari amaçla kullanılmaktadır. Bu durum, Forum editörleri bilgisi dahilinde ble olsa etik değil! Bu başlığı açan Talha arkadaşım başlığı Mart 2014 te açmış. 2 gün önce Espas Sanat adlı kullanıcı! konuyu hortlatmş ve kendi web saayfasının linkini vermiş. Daha önce başka bir başlık altında da görmüştüm. Verilen link, konuya özgü değerli bir sayfayı açmıyor. Ucundan kıyısından konuya temas eden, herkesin ulaşabileceği bilgilerin özetinin de özeti. amaç, sayfayı tıklamanızı, dolayısı ile internet reyting almayı sağlamaya yönelik, reklam ajansına malzeme vermek.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Eylül 12, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Eylül 12, 2016 gönderildi 2 saat önce, atalay mete yazdı: Buradan sayfa editörlerine bir uyarı yapmak isterim. web sayfasının forumu "backlink" yöntemi ile ticari amaçla kullanılmaktadır. Bu durum, Forum editörleri bilgisi dahilinde ble olsa etik değil! Bu başlığı açan Talha arkadaşım başlığı Mart 2014 te açmış. 2 gün önce Espas Sanat adlı kullanıcı! konuyu hortlatmş ve kendi web saayfasının linkini vermiş. Daha önce başka bir başlık altında da görmüştüm. Verilen link, konuya özgü değerli bir sayfayı açmıyor. Ucundan kıyısından konuya temas eden, herkesin ulaşabileceği bilgilerin özetinin de özeti. amaç, sayfayı tıklamanızı, dolayısı ile internet reyting almayı sağlamaya yönelik, reklam ajansına malzeme vermek.. Atalay bey, İlgi ve uyarı için teşekkürler. Gerekli işlem yapılmıştır. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın