Nirvanarchy 6 Oluşturuldu: Mart 25, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Mart 25, 2014 Merhaba.Şöyle fotoğraflar görüyorum:http://500px.com/photo/64873509?from=freshBu tip aşırı detaya sahip fotoğraflar ham hali değil sanırım.Dragan efekti denilen uygulama mı yapılmış, yoksa başka bir şey mi? Dragan değilse, nasıl yapılır bilen eden? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mart 25, 2014 gönderildi Paylaş Mart 25, 2014 gönderildi Bu tarz bir fotoğraf için özel bir filtre kullanılıyormu bilmiyorum ama, iyi bir kamera, iyi ve keskin bir lens + Photoshop ile ekstra keskinlik ve kontrast yardımı ile böyle sonuçlar almak mümkün.Yeterki yüzü buruş buruş birinin fotoğrafını çekmek isteyin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Mart 25, 2014 gönderildi Paylaş Mart 25, 2014 gönderildi Benim tahminim de Dragan efekten yana. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus BULAT 73 Mart 25, 2014 gönderildi Paylaş Mart 25, 2014 gönderildi Dragan veya benzeri bir efekt uygulaması kullanılmış olabilir. Yüksek bir ihtimal. Ama kaliteli, keskin bir imajda önemli bir etken. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın