ugrugrugr 9 Oluşturuldu: Mart 29, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Mart 29, 2014 Ekipmanlar: 2 adet Yongnuo 560 ii flash; 1 Adet şemsiye, 1 Adet kırmzı Balon; Yongnuo tetikleyicilerMakine: Nikon D800, 105 mm Nikon f2/8 lensİlk ışık: yarı güçte, modelin sağ üst çaprazından 45 derece açıyla konumlandırıldı.İkinci ışık: modelin tam arkasından, tam güçte, ağzına kırmızı balon takılıp renk verilek konumlandırıldı.Ve Sonuçlar:///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////Düzenleme: Sadece Lightroom kullanılmıştır. Photoshop kullanılmadı, fotoğrafta ekleme çıkarma yapılmadı.Tüm fotoğraflar için facebook sayfam:https://www.facebook.com/ugursezerphoto 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mart 31, 2014 gönderildi Paylaş Mart 31, 2014 gönderildi Hoş ve başarılı çalışmalar bence, tebrikler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batuhan Köse 63 Mart 31, 2014 gönderildi Paylaş Mart 31, 2014 gönderildi MerhabaSon fotograf ve ikincisi baya iyi. Model ışık alması iyi ama arka fon ışık alınca gerçeklik bozuluyor. Işık dağılımı iyi yapmışsınŞemsiye beyaz mı siyah mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ugrugrugr 9 Mart 31, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mart 31, 2014 gönderildi 1 Adet beyaz şemsiyem vardı arabada, o yüzden olabildiğine optimum dengelemeye çalıştım. Aslında akşamüstü çekilmesi gelen bir kurgu, ama çalışma saatleri malum... Beğnilmesine sevindim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aras Selim 4 Eylül 3, 2014 gönderildi Paylaş Eylül 3, 2014 gönderildi Tebrikler! teknik güzel, ışıklar da güzel karışmış. Ben de cokin jelatin kullanıyordum bu renkler için, daha sonra onlara kıyamadığımdan renkli asetata geçtim, bazı kırtasiyelerde çok çeşitli bulunuyor tavsiye ederim. Bu kadar dolu dolu olmasa da gün batımı için yeşil filtre kullanıp daha sonra fotoşopta düzeltme yoluna gidildiğinde harika mor~magenta gün batımlarınız olabiliyor veya deniz önünde soğan kabuğu, turuncu yine deniz renklerini coşturmaya bire bir. Bu tarz karışımlarda denemeni tavsiye ederim. Bu renkli mevzuları ne zamandır yapmıyodum, özendirdin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin YILMAZ 1 Eylül 5, 2014 gönderildi Paylaş Eylül 5, 2014 gönderildi gayet başarılı olmuş. Tebrikler. otomobil orda olmasa sanki daha iyi olurdu. gibi. bence. ikinci fotoyu görmüyorum ona yorum yapamaycagım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
resul diler 32 Ocak 7, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 7, 2015 gönderildi Harika fotoğraflar tebrikler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın