Oğuzhan Serdenci 0 Oluşturuldu: Mart 29, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Mart 29, 2014 Arkadaşlar sabahları fotoğraf çekerken isoyu ne kadar düşük tutarsam tutayım yinede resim çok parlak çıkıyor parasoley de var çekim hızını arttırınca da fotoğraf karıncalı gibi çıkıyor 18-70 DX Nikkor lens var lensle mi alakalı acaba makinenin menü kısmında yüksek iso hassasiyeti gibi bir menü vardı onla alakası olabilir mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Ertem 22 Mart 29, 2014 gönderildi Paylaş Mart 29, 2014 gönderildi Hangi modda çekim yapıyoorsunuz acaba ? Bende d300s kullanıyorum yardım edebilirim belki gerçi burda üstadlar birazdan el atarlar duruma !! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Serdenci 0 Mart 29, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mart 29, 2014 gönderildi Genelde P modunda kullanıyorum bi arkadaşıma sordum iso düşük olunca kumlanma gibi olur dedi ama ne bileyim bende samsung s4 vardı onun çekimleri ile pek bi fark göremedim yada ben beceremedim D90 dan sonra D300 çok afalladım birbirinden farklı iki dünya gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Ertem 22 Mart 29, 2014 gönderildi Paylaş Mart 29, 2014 gönderildi Düşük isoda makine kumlanma yapmaz 800 den 1600 den sonda bariz kumlanmayı görürsün düşük değerlerde öle bişey olmaması lazım yani atıyorum 200 ISO'da kumlanma olmaması lazım ayarlarını kontrol et.. Bende d80'de tam anlamıyla alışmışken sattım D300s'i alınca ilk zamanlar bocaladım ayarların yerlerini öğrenince hersey kolaylaştı.. d80'den daha rahat ulaşıyorum herşeye, elimin altındaymış gibi.. tofaştan focusa binmek gibi bişeh oldu tabiri caizse.. bide d80 ben sana yardım ederim beceremediğin durumlarda kurtarırım seni diyodu d300s öle değil herşey sende ben karışmam ne dersen onu yaparım modunda ayarlarını kontrol et ayarlarında bi sıkıntı vardır.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Serdenci 0 Mart 29, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mart 29, 2014 gönderildi Bunu bugün çektim sizce nasıl kumlanma normal mi bu kadar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Mart 30, 2014 gönderildi Paylaş Mart 30, 2014 gönderildi Evet o örnekte kumlanma düzeyi normal. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Serdenci 0 Nisan 1, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 1, 2014 gönderildi Peki D300 ile video çekimi mümkün mü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Nisan 1, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 1, 2014 gönderildi D300 video çeker mi?Bunu bile araştırmadan gözünüz kapalı nasıl makine alıyorsunuz ben anlamakda güçlük çekiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Serdenci 0 Nisan 1, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 1, 2014 gönderildi Evet yada hayır demeniz yeterliydi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Ertem 22 Nisan 1, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 1, 2014 gönderildi D300 modelinde video çekimi yok D300s modelinde vardır ( oysaki bu makinalara gerek yok bence sadece fotoğraf çeksinler ) videoya ihtiyacım olmadığı halde bu modeli tercih etmemdeki sebep üretimin devam ediyo olmasıydı bilmiyorum ne kadar doğru ! Öğrendiğim kadarıyla konuşuyorum.. hatta d300'ün ISO performansı d300s'ten daha iyi olmasına ragmen bunu göz ardı etmiştim bu modeli secerken.. Saygılar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Serdenci 0 Nisan 2, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 2, 2014 gönderildi Ben merakımdan sordum video ile işim yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın