Burak Fatsa 0 Oluşturuldu: Nisan 5, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 5, 2014 Çanakkale Kilitbahirde dün gece yaptığımız kampta ilk gece Çekimlerimi yaptım. Fotoğrafların iyi ve kötü yönlerini söylerseniz Çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler Feribotla Kilitbahire geÇerkenGece 1 sularında Kilitbahirden Namazgah Tabyası ve Çanakkale ManzarasıAynı Yerden Çanakkale 18 Mart üniversitesiKamptan en sevdiğim kareler bukadar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Unal 48 Nisan 6, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 6, 2014 gönderildi Çok güzel, elinize sağlık, exif bilgileri de olsaydı keşke. Post processing yaptınız mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Fatsa 0 Nisan 6, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 6, 2014 gönderildi Çok güzel, elinize sağlık, exif bilgileri de olsaydı keşke. Post processing yaptınız mı?Gece fotoğraflarının İSO değeri 100 ve zamanlayıcıyla Çektim. Evvet sondaki fotoğrafta baya bir Post Processing yaptım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın