Eslem Şentürk 0 Oluşturuldu: Nisan 12, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 12, 2014 Merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Benim şöyle bir sorum var konuyu doğru yere mi açtım emin değilim. 2.el D90 aldım. Satıcı ürünü Vatan Computerdan aldıgını belirtti. Faturanın muhasebecisinde olduğunu ihtiyacım olduğu vakit veya elinde geçtiğinde göndereceğini söyledi. 1 Yıl daha garantisi devam ediyormuş. Ben faturayı almadan ürünün garantili olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Veyahut bir sorun çıktığında faturasız bir şekilde ürünün seri numarası ile servis desteği alabilir miyim. Bilgili arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Unal 48 Nisan 13, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 13, 2014 gönderildi Merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Benim şöyle bir sorum var konuyu doğru yere mi açtım emin değilim. 2.el D90 aldım. Satıcı ürünü Vatan Computerdan aldıgını belirtti. Faturanın muhasebecisinde olduğunu ihtiyacım olduğu vakit veya elinde geçtiğinde göndereceğini söyledi. 1 Yıl daha garantisi devam ediyormuş. Ben faturayı almadan ürünün garantili olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Veyahut bir sorun çıktığında faturasız bir şekilde ürünün seri numarası ile servis desteği alabilir miyim. Bilgili arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim. Teşekkürler.Karfo'ya telefonla seri numarasını sorun, kendi ithalatları olup olmadığını söylüyorlar. Garanti süresinin ne zaman sona erdiğine de yanıt vermeleri gerek. Ancak faturasız servis desteği veriliyor mu bilmiyorum. Birçok marka fatura istemiyor, örneğin Asus laptop'umu servisine verdim, fatura istemediler, ama Karfo sanki biraz kendini ağırdan satıyor gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eslem Şentürk 0 Nisan 13, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 13, 2014 gönderildi Karfo'ya telefonla seri numarasını sorun, kendi ithalatları olup olmadığını söylüyorlar. Garanti süresinin ne zaman sona erdiğine de yanıt vermeleri gerek. Ancak faturasız servis desteği veriliyor mu bilmiyorum. Birçok marka fatura istemiyor, örneğin Asus laptop'umu servisine verdim, fatura istemediler, ama Karfo sanki biraz kendini ağırdan satıyor gibi. gönderilen kutunun üstünde karfo bandrolü var ama arayıp sormak en iyisi garanti bitmişse uğraşmıyım fatura için hiç. teşekkür ederim yanıtınız için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Nisan 14, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 14, 2014 gönderildi Kutu üzerinde seri numarası olması lazım. O seri numara ile kameradaki seri numara aynı ise Kafro garantisi vardır.Satıcının bir yerden Kafro çıkartması bulup kutunun üstüne yapıştırdığını sanmıyorum Ancak tabiki kalan süresini öğrenmek için yapılacak en iyi iş telefon ile bilgi almak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın