Eslem Şentürk Oluşturuldu: Nisan 13, 2014 Oluşturuldu: Nisan 13, 2014 Makinemi M modunda kullanıyorum. Çekimden sonra kapattım daha sonra aÇtığımda AF Çalışmadı. Bir ayarı değiştirmedim. Af tuşuna bastıgımda herhangi birşey olmuyor ayarlarda vs. Gövdenin Af'si de, Lensin Af'si de aÇık. Problem nedir acaba biri yardımcı olabilir mi? Alıntı
Nikontürk Nisan 13, 2014 gönderildi Nisan 13, 2014 gönderildi Bu tip problemler için bulunduğunuz yerde danışabileceğiniz bir fotoğrafçı bulabilir misiniz? çünkü buradan size yazılı olarak yardımcı olmak oldukça zor. Alıntı
Eslem Şentürk Nisan 13, 2014 gönderildi Yazar Nisan 13, 2014 gönderildi Bu tip problemler için bulunduğunuz yerde danışabileceğiniz bir fotoğrafçı bulabilir misiniz? çünkü buradan size yazılı olarak yardımcı olmak oldukça zor. merkeze biraz uzak oturuyorum bulunduğum yerde de fotoğrafçı maalesef yok.Ayarları sıfırlayıp yeniden denedim yine çalışmadı ama bir süre kapalı bıraktım tekrar açtığımda problem düzeldi. Sorun ayarlardan mı kaynaklandı yoksa makinenin bir arızası falan mı var anlayamadım Alıntı
Gökhan YAZICI Nisan 14, 2014 gönderildi Nisan 14, 2014 gönderildi Öncelikle makineden pili sÖkün tam olarak şarj edin.Şarj işlemi bittikten sonra pili tekrar yerine takın.Makine kapalı iken lensinizi bir sÖküp takın ve taktığınız yer ve lensin üzerinde bulunan pimler temiz mi bir gÖz atın. Tercihen kuru, toz bırakmayan bir bez ile güzelce temizleyin.Lensi tekrar takın ve makineyi açın.Fotoğrafta ki 2 düğmeye bir kaç saniye basılı beklitin.Bu makinenizi komple sıfırlayacaktır, yani yaptığınız ayarlar vs silinecektir bilginiz olsun.Son olarak makene üzerindeki AF/M anahtarının AF de, eğer varsa lens üzerindeki A/M anahtarının A kısmında olduğuna dikkat edin.Eğer halen olmuyorsa bir sıkıntı olma ihtimali hayli yüksektir. Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın