inan baydede 0 Oluşturuldu: Nisan 18, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 18, 2014 Selamlar1 hafta önce Nikon D90 aldım.Ayarlardan saniyesini ve kaç tane fotoğraf çekeceğini belirliyorum.Deklanşöre bastıktan sonra ayarladığım gibi (mesela 2 sn 3 kere ardı ardına) çekim yapıyor ama çekilen fotoğraflar siyah,görüntü yok.Ayarlamam gereken farklı bişey daha mı var? Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Nisan 18, 2014 gönderildi Forum Editörü Paylaş Nisan 18, 2014 gönderildi Kameranın arka ekranı çalışıyor mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Nisan 18, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 18, 2014 gönderildi Manuel modda çekiyorsanız ışık yetersiz geliyordur muhtemelen. Bol ışıklı güneşli bir alanda deneyin... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inan baydede 0 Nisan 18, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 18, 2014 gönderildi evet odanın içinde denemiştim demek ki ışık yetersizmiş.Merak ettiğim bişey daha var.Manuel modda istediğim ayarlarda çekerken otomatiğe aldığım da neden sadece 1 kere çekiyor? Cevaplar için çok teşekkürler her iki cevap da çok yardımcı oldu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Nisan 18, 2014 gönderildi Forum Editörü Paylaş Nisan 18, 2014 gönderildi Manuel modda istediğim ayarlarda çekerken otomatiğe aldığım da neden sadece 1 kere çekiyor? Soru net anlaşılmadı. İstediğim ayarlarda ifadesiyle 1 kere çekiyor ifadesi çelişiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Nisan 18, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 18, 2014 gönderildi O halde otamatik modda seri çekime almamışsındır. Otamatik modda seri çekime alın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın