Ramiz AKSOY 305 Oluşturuldu: Nisan 23, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 23, 2014 Büyük Önderimiz, Gazi Mustafa Kemal ATATüRK'ün milletimize ve çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, Ulu Önderimizi minnetle ve Özlemle anıyorum.Bizde kızımızla birlikte kutladık 6 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Nisan 23, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 23, 2014 gönderildi Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Bu arada bugün hastalanan Başbakan-Cumhurbaşkanı oldu mu? Yoldaydım haberlere bakamadım. 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Tuna 48 Nisan 23, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 23, 2014 gönderildi Hepimizin kutlu olsun. Bu arada maşallah Ramiz abi Bu arada bugün hastalanan Başbakan-Cumhurbaşkanı oldu mu? Yoldaydım haberlere bakamadım.Hastalansınlar abi. Zaten boşuna hava kirliliği. Atatürk çocuklara armağan etmiş. Başka çocuklara değil! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın