Recep YAZICI 261 Oluşturuldu: Nisan 27, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 27, 2014 Zamanında D5100 ile birlikte Slik 340 DX - SH-705E almıştım ve halen D800 24-70 ile bunu kullanıyorum. Bu tripod bu body için uygunmudur. Tripodu tam ayak açtığım zaman pek güven hissi vermiyor bana. Yeni bir tripod alıyor olsanız hangi modeli tercih ederdiniz.Tşk. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan 230 Nisan 27, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 27, 2014 gönderildi Yeni bir tripod alıyor olsaydım Carbon olanlardan alırdım kuşkusuzç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Nisan 27, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 27, 2014 gönderildi Banada lazım bir tripod ama çokta kafa karıştıracak konu ben şu tam yere doğru açılan makro çekecek olan türden birşey istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Nisan 27, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 27, 2014 gönderildi Carbon iyi güzelde Fiyatlar ?Yeni bir tripod alıyor olsaydım Carbon olanlardan alırdım kuşkusuzçCarbon iyide ; fiyatlar Banada lazım bir tripod ama çokta kafa karıştıracak konu ben şu tam yere doğru açılan makro çekecek olan türden birşey istiyorumEvet macro içinde kullanılabilmeli.. Ustalar el atar konuya umarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Nisan 27, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 27, 2014 gönderildi Birşeyler yazardım ama tripod, body, macro ve carbon yüzünden yazmıyorum ;-) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Nisan 27, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 27, 2014 gönderildi Birşeyler yazardım ama tripod, body, macro ve carbon yüzünden yazmıyorum ;-)Erhan Bey.macro ve carbonu yok sayıp devam etsek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Nisan 27, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 27, 2014 gönderildi Benim istediğim makro için değil tarzım değil pek ancak zeminden kadraj alırken kullanmak istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Nisan 28, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 28, 2014 gönderildi Erhan Bey.macro ve carbonu yok sayıp devam etsek Onun demek istediği;Üç ayak, gövde, makro ve karbon Tripod için bÜtçe nedir?Slik orta kalite bir markadır hatta iyide denebilir ama öyle çok muhteşem ÜrÜnleri yok bildiğim kadarı ile.Yinede bir çok markadan kalitelidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Nisan 28, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 28, 2014 gönderildi Onun demek istediği;Üç ayak, gövde, makro ve karbon Tripod için bÜtçe nedir?Slik orta kalite bir markadır hatta iyide denebilir ama öyle çok muhteşem ÜrÜnleri yok bildiğim kadarı ile.Yinede bir çok markadan kalitelidir.Limit sensin Gökhan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Nisan 28, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 28, 2014 gönderildi Çokta acımasız davranacağını düşünmüyorum. Herhalde Manfrotto MT057C4-G 057 al demezsin değilmi ..2200 TL cik. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Nisan 28, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 28, 2014 gönderildi Benim istediğim makro için değil tarzım değil pek ancak zeminden kadraj alırken kullanmak istiyorumRamiz bey ,Özellikle macro için ayrı bir tripod yok değilmi. Yani macro için ayakları dahada açılabilen ve kafası yere bakabilen tripodtan bahsediyoruz değilmi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Nisan 28, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 28, 2014 gönderildi Vangguard AltaPro 263AT ve Manfrotto 324RC2 Light Duty Grip Ball aldım ben. Toplam 601,60 TL ödemişim. Memnun muyum, memnunum. Sağlam mı, sağlam. İşimi görüyor mu, fazlasıyla. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Nisan 28, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 28, 2014 gönderildi Çokta acımasız davranacağını düşünmüyorum. Herhalde Manfrotto MT057C4-G 057 al demezsin değilmi ..2200 TL cik.Aslında Gitzo GT5561 SGT + Gitzo GH3780QR kafa önerecektim toplamı 4000TL civarı tutuyor ama madem Çok diyorsun 200TL ye şöyle bir alet var. Fakirin Gitzo suhttp://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=2402Monopod olarak kullanılabilmesi büyük avantaj ve sanırım makro iÇinde elverişli.Ancak 4kg yük kapasitesi var, D800 + 24-70 neysede 70-200 ile falan olmaz.Yine aynı markanın 10-15kg taşıyan modelleri var ama aÇıkcası ne kadar kaliteliler bilgim yok.Benim kullandığım Sirui marka var fazlası ile kalitelidir.http://fotografdunyasi.com.tr/product/profesyonel-tripodlar/sirui-t-2005x-profesyonel-tripod.html1,5kg ağırlığı 12kg taşıma kapasitesi var.Yalnız bu sadece gövde + olarak birde kafa almak lazım. Bende Sirui G20 kafa var oda 150TL falan normalde.Birde tripod konusunda 2.el de bakılabilir.Bir Çok kişi bir heves alıp köşede bekletir tripodları.SonuÇta akan, kokan malzeme değil. Kaliteli olduktan sonra 3 kere dışarda kullanılmış Çok mu önemli? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Nisan 28, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 28, 2014 gönderildi Ramiz bey ,Özellikle macro için ayrı bir tripod yok değilmi. Yani macro için ayakları dahada açılabilen ve kafası yere bakabilen tripodtan bahsediyoruz değilmi ?Evet Recep bey istediğim hareket tam olarak şu ;http://www.davidlouisquinn.com/gitzo_01.jpg 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Nisan 28, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 28, 2014 gönderildi Evet Recep bey istediğim hareket tam olarak şu ;http://www.davidloui...om/gitzo_01.jpgEvet. Benimde bunu sağlayabilen bir tripod almam lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Nisan 28, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 28, 2014 gönderildi Evet. Benimde bunu sağlayabilen bir tripod almam lazım.Vangguard AltaPro 263AT öyle şeyler yapıyor. şu web sitesi şu da ucuzcu.com'da. şimdi düşününce ben hakatan bunu ucuza kapatmışım Hepsiburada.com'dan... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Nisan 28, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 28, 2014 gönderildi Vangguard AltaPro 263AT öyle şeyler yapıyor. şu web sitesi şu da ucuzcu.com'da. şimdi düşününce ben hakatan bunu ucuza kapatmışım Hepsiburada.com'dan... Buna birde kafa lazım sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Nisan 28, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 28, 2014 gönderildi Buna birde kafa lazım sanırımevet öyle bir ihtiyaç var. Ama bu size istediğinizi seçme rahatlığı da getiriyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Unal 48 Nisan 28, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 28, 2014 gönderildi 2 kg civarinda agirligi olan tripodlar icin karbonun cok ustunluk saglayacagini dusunuyor musunuz? Bir de hafif tripodun rezonansinin daha cok oldugunu da okumustum. Sanki ekipmana gore dengeli bir tripod almak daha uygun olacak gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Nisan 29, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 29, 2014 gönderildi evet öyle bir ihtiyaç var. Ama bu size istediğinizi seçme rahatlığı da getiriyor...şöyle bir kit var bahsi geçen ürünün ;http://fotografium.com/vanguard-alta-64at-5732?___SID=U&utm_source=fotografium&utm_medium=email&utm_campaign=25Nisan&sc_customer=11627&sc_src=email&emst=ISMng7rptX_11677_45529_171#.U19yhFV_te8 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Nisan 29, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 29, 2014 gönderildi şöyle bir kit var bahsi geçen ürünün ;http://fotografium.c...71#.U19yhFV_te8Vangguard genelde bu tabanca kabzası şeklinde kafalar üretiyor. Vangguard bildiğim kadarı ile fena bir marka değildir, sorun çıkarmaz. Sadece üç ayak kendi başına 2 kilo kadar, yani vurup sırta dağ bayır gezmek için biraz ağır olabilir, kondisyonla alakalı bir durum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Nisan 29, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 29, 2014 gönderildi Vangguard genelde bu tabanca kabzası şeklinde kafalar üretiyor. Vangguard bildiğim kadarı ile fena bir marka değildir, sorun çıkarmaz. Sadece üç ayak kendi başına 2 kilo kadar, yani vurup sırta dağ bayır gezmek için biraz ağır olabilir, kondisyonla alakalı bir durum. İşte bu sebeplerden dolayı bu zamana kadar girmedim üçayak araştırmasına Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Nisan 29, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 29, 2014 gönderildi Bendeki tripod 1700 Gr geliyor. Carbonmu alsak acaba. Alınmış alınmıştır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Nisan 29, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 29, 2014 gönderildi Abi elindeki tripodu sokakda kaç kez kullandın? Kaç kez yanında taşıdın?Pahalı bir aksesuar olarak evin bir köşesinde bekleteceksen carbon du titanyumdu hiç bir önemi yok. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Nisan 29, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 29, 2014 gönderildi Abi elindeki tripodu sokakda kaç kez kullandın? Kaç kez yanında taşıdın?Pahalı bir aksesuar olarak evin bir köşesinde bekleteceksen carbon du titanyumdu hiç bir önemi yok.Ben bir çok kez yanımda taşıdım. Zaten kullanmayacaksan gerek yok fikri biraz benimle çelişiyor. İmkanlar ölçüsünde ben en iyisini alma taraftarıyım. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın