Recep YAZICI 261 Oluşturuldu: Mayıs 3, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 3, 2014 02:11 deki aydınlatma aparatı nasıl birşeydir. Alsammı acaba .. Belki iyi fotoğraf çekmeme yardımcı olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Mayıs 3, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 3, 2014 gönderildi 2 tane kafa flaşının yan yana takıp üzerine turuncu jel geçirmiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Mayıs 3, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 3, 2014 gönderildi 2 tane kafa flaşının yan yana takıp üzerine turuncu jel geçirmiş. Ucu hareket eden kafa flaşımı !! Uçaksavar bataryası gibi .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Tuna 48 Mayıs 3, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 3, 2014 gönderildi Yok abi yanlış görmüşsünüz. Shotgun o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batuhan Köse 63 Mayıs 3, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 3, 2014 gönderildi Arkadaşlar tutkuyu gördünüz mü tutkuyu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Mayıs 3, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 3, 2014 gönderildi Arkadaşlar tutkuyu gördünüz mü tutkuyuEvet bende evde yattığım yerden çay bardağını veya lens kapağını çeker iken aynı tutkuyla çekiyorum 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Mayıs 4, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 4, 2014 gönderildi Bende geçen Cuma günü hafif tutkulandım. 65 Km yol yapıp bir kare dahi çekemeden geri geldim. çok güzeldi yolculuk 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Tuna 48 Mayıs 4, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 4, 2014 gönderildi Bende geçen Cuma günü hafif tutkulandım. 65 Km yol yapıp bir kare dahi çekemeden geri geldim. çok güzeldi yolculuk O klasiktir zaten abi. Önce planlarsın. Sonra gidersin. Sonra dÖnüp şÖyle dersin:"Olsun bi hava almış olduk." :D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mayıs 5, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 5, 2014 gönderildi Dağın başında, muhtemelen rüzgar +yorgunluk sebebiyle kol kaslarının artık kendini salması + korkudan bacakların yarattığı titreşim sebebiyle eminin D800 ile güzel kareler yakalanır ) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Mayıs 5, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 5, 2014 gönderildi Dağın başında, muhtemelen rüzgar +yorgunluk sebebiyle kol kaslarının artık kendini salması + korkudan bacakların yarattığı titreşim sebebiyle eminin D800 ile güzel kareler yakalanır )Çektiği kareleri %100 büyüterek görmek istiyorum... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın