İçeriğe git

Yansıma yapmayan ürün çekimi


Recommended Posts

Arkadaşlar web sitesinde kullanmak için bir miktar karton ambalaj fotoğrafı çekeceğim (çok küçük şeyler değil) , daha önce masa lambaları ile denemelerim oldu fakat tabi ışık yetersizliğinden çok çok iyi sonuçlar çıkmadı. ürün çekimini bir defalık yapacağımdan çok pahalı bir sistem kurmak istemiyorum,yani uzun süre başka bir işime yaramayacak sorum zaten harici bir flaş almayı düşünüyorum bir süredir (sb700), iki sürekli ışık kaynağı + harici flaş gibi bir düzenek işe yarar mı? yoksa sadece harici flaş veya sadece sürekli ışık kaynağı mı kullanılmak zorunda? 4 adet 85 watt Büyük boy tasarruflu lamba içeren şemsiyeli sistemler mi yoksa softbox mı daha uygun bir çözüm olur? Bu konuda nasıl bir çözüm tavsiye edersiniz?

Şimdiden teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çok genel. Yazayım desem nereden başlıyayım bilmiyorum. İki sayfa yazmak gerek en az. Madem yansıma derdin var, 1 metreyi bulan Çekim Çadırlarına yönel, umarım ürünler iÇine sığabilecek boyutlardadır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Mehmet bey yansıma yapmayan yazmıştım yanlış anlama olmuş, yani çok zor ürünler değil demek istedim.En iyisi için muhakkak çok seçenek ve detay vardır ama ben en minimumda neler yapabilirim onu merak ettim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ÜrÜnler bÜyÜkse minumum 2 flaş ÜrÜnÜ aydınlatmak için + 1 flaşta fonu aydınlatmak için. (belki yeterli olmayabilir...) Tabi bunlar için şemsiye ayak seti ya da şemsiye softbox seti lazım. Ayrıca hangisini nerede kullanacaksınız bunlar için Üsdat Mehmet Hoca'nın dediği gibi sayfalarca yazmak gerekir. Bence işi bilen biriyle anlaşıp ÜrÜnlerinizi fotoğraflatırsanız daha kârlı çıkarsınız. Ama illa ben kendim çekeceğim diyorsanız ya hepsini sÜrekli ışık+tripod ya da tÜm ışık kaynaklarınız flaş olsun. Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.