uğur beceren 16 Oluşturuldu: Mayıs 7, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 7, 2014 Arkadaşlar web sitesinde kullanmak için bir miktar karton ambalaj fotoğrafı çekeceğim (çok küçük şeyler değil) , daha önce masa lambaları ile denemelerim oldu fakat tabi ışık yetersizliğinden çok çok iyi sonuçlar çıkmadı. ürün çekimini bir defalık yapacağımdan çok pahalı bir sistem kurmak istemiyorum,yani uzun süre başka bir işime yaramayacak sorum zaten harici bir flaş almayı düşünüyorum bir süredir (sb700), iki sürekli ışık kaynağı + harici flaş gibi bir düzenek işe yarar mı? yoksa sadece harici flaş veya sadece sürekli ışık kaynağı mı kullanılmak zorunda? 4 adet 85 watt Büyük boy tasarruflu lamba içeren şemsiyeli sistemler mi yoksa softbox mı daha uygun bir çözüm olur? Bu konuda nasıl bir çözüm tavsiye edersiniz?Şimdiden teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Mayıs 7, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 7, 2014 gönderildi Çok genel. Yazayım desem nereden başlıyayım bilmiyorum. İki sayfa yazmak gerek en az. Madem yansıma derdin var, 1 metreyi bulan Çekim Çadırlarına yönel, umarım ürünler iÇine sığabilecek boyutlardadır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uğur beceren 16 Mayıs 7, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 7, 2014 gönderildi Mehmet bey yansıma yapmayan yazmıştım yanlış anlama olmuş, yani çok zor ürünler değil demek istedim.En iyisi için muhakkak çok seçenek ve detay vardır ama ben en minimumda neler yapabilirim onu merak ettim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Mayıs 7, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 7, 2014 gönderildi ÜrÜnler bÜyÜkse minumum 2 flaş ÜrÜnÜ aydınlatmak için + 1 flaşta fonu aydınlatmak için. (belki yeterli olmayabilir...) Tabi bunlar için şemsiye ayak seti ya da şemsiye softbox seti lazım. Ayrıca hangisini nerede kullanacaksınız bunlar için Üsdat Mehmet Hoca'nın dediği gibi sayfalarca yazmak gerekir. Bence işi bilen biriyle anlaşıp ÜrÜnlerinizi fotoğraflatırsanız daha kârlı çıkarsınız. Ama illa ben kendim çekeceğim diyorsanız ya hepsini sÜrekli ışık+tripod ya da tÜm ışık kaynaklarınız flaş olsun. Kolay gelsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın