samet merdioğlu 0 Oluşturuldu: Mayıs 8, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 8, 2014 Merhaba. Yeni üyelerinizden biriyim bir kaç sorum olucak.Nikon D200 makinem var 30 bin shutterda daha, sayabildiğim kadar 6-7 tane ölü piksel var bunları gidermek mümkün mü ya da benim için çok büyük sıkıntı çıkarır mı ?28-200 mm, 50 mm, 18-70 mm ve 70-300 mm lenslerim var. Pozlamamda bir hata olmadığını düşünüyorum ve renklerim çok soluk ve cansız çıkıyor.Son olarak da çektiğim bazı fotoğrafları önizleme yaparken göstermiyor siyah ekran çıkıyor. Yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Mayıs 8, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 8, 2014 gönderildi Bir fotoğraf makinası tamircisine makinanızı gösteriniz. ölü pixeller için Capture NX2 ile otomatik olarak bir işlem yapılması mümkün. Ancak önizlemedeki sorun makinada bir sıkıntı olması ihtimalini güçlendiriyor. önce gerekli tamiri yaptırın, sonrasıda ölü pixeller için gerekli yöntemi öğrenmeyi deneyin. Renkler konusunda şikayetiniz ile ilgili olarak bir raw dosyasını bana gönderirseniz bir yorumda bulunabilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın