Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Oluşturuldu: Mayıs 10, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 10, 2014 Nikon Fotoğrafçılık Eğitim Seti, nikon kamera ile fotoğraf çekimi ve kamera kullanımı hakkında bilgi veren eğitim setidir.Nikon Fotoğrafçılık seti ile nasıl fotoğraflar çekilir en ince detayına kadar öğrenebileceksiniz, videolu anlatımdır.http://turbobit.net/5pzs4cmyofof.html 7 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
muhammed ayter 74 Mayıs 10, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 10, 2014 gönderildi Teşekkür ederim böyle güzel bir set için. Ancak linke tıkladığım zaman gelen sayfada şu var:Promosyon üyelik 9.00 TL / hafta = Yani haftalık cep telefonundan 9 TL ücret çekilecek gibi anlıyorum. Yanlış mı?Yanlışsa doğrusu nedir acaba? Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Mayıs 10, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 10, 2014 gönderildi Teşekkür ederim böyle güzel bir set için. Ancak linke tıkladığım zaman gelen sayfada şu var:Promosyon üyelik 9.00 TL / hafta = Yani haftalık cep telefonundan 9 TL ücret çekilecek gibi anlıyorum. Yanlış mı?Yanlışsa doğrusu nedir acaba? Teşekkürler.Normal indirme seçeneğini tıklayın karşınıza çıkan reklamı kapatıp indirebilirsiniz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
muhammed ayter 74 Mayıs 10, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 10, 2014 gönderildi Galiba hallettim, çok teşekkür ederim tekrar. Merak ve heyecanla bekliyorum, "yavaş indirme" seçeneğiyle indiriyorum şu an, tahmini 5 saat daha var 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mayıs 10, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 10, 2014 gönderildi Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Mayıs 10, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 10, 2014 gönderildi Nikon FotoğrafÇılık Eğitim Seti, nikon kamera ile fotoğraf Çekimi ve kamera kullanımı hakkında bilgi veren eğitim setidir.Nikon FotoğrafÇılık seti ile nasıl fotoğraflar Çekilir en ince detayına kadar öğrenebileceksiniz, videolu anlatımdır.http://turbobit.net/5pzs4cmyofof.htmlPaylaşım iÇin teşekkürler torrent şansımız olabilirmi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Mayıs 10, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 10, 2014 gönderildi Paylaşım iÇin teşekkürler torrent şansımız olabilirmi ?Maalesef. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mayıs 11, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 11, 2014 gönderildi Yandikse yüklüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mayıs 11, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 11, 2014 gönderildi http://yadi.sk/d/Gdo-1eo-PnnC7 burdan daha hızlı indirebilirsiniz. Video hakkındaki yorumum ise sıkıcı geldi ama diyafram estantene iso hakkında baya ayrıntılı bir açıklama yapılmış. Fotoğraf makinemizdeki belirli özelliklerinden bahsetmiş. çok üzülüğüm bir durum vardı şimdi tanıtım için 3 adet fotoğraf (d80-d300-d3) makinesi getiren eğitmen d300 ve d3 değiniyor ama d80 orda garibim hiç bahsedilmeden kalıp duruyor acıdım. 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batuhan Köse 63 Mayıs 11, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 11, 2014 gönderildi çok teşekkürler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Unal 48 Mayıs 11, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 11, 2014 gönderildi Eve donunce indirecegim. Simdiden tesekkurumu edeyim ama. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ozgur 1 Mayıs 11, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 11, 2014 gönderildi Teşekkürler birkaç birşey öğrenmiş oldum bende.Yeni başlayanlar icin iyi bir kaynak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Mayıs 11, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 11, 2014 gönderildi http://yadi.sk/d/Gdo-1eo-PnnC7 burdan daha hızlı indirebilirsiniz. Video hakkındaki yorumum ise sıkıcı geldi ama diyafram estantene iso hakkında baya ayrıntılı bir aÇıklama yapılmış. Fotoğraf makinemizdeki belirli Özelliklerinden bahsetmiş. Çok üzülüğüm bir durum vardı şimdi tanıtım iÇin 3 adet fotoğraf (d80-d300-d3) makinesi getiren eğitmen d300 ve d3 değiniyor ama d80 orda garibim hiÇ bahsedilmeden kalıp duruyor acıdım.Yandex iyi oldu teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mayıs 11, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 11, 2014 gönderildi Yandex iyi oldu teşekkürlerRica ederim ramiz bey. Ben indirmek için baya bekledim bari diğer arkadaşlar beklememsi amacıyla hemen upload edip sizlerle paylaşmak şeref verici bir duygu 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Mayıs 11, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 11, 2014 gönderildi Rica ederim ramiz bey. Ben indirmek iÇin baya bekledim bari diğer arkadaşlar beklememsi amacıyla hemen upload edip sizlerle paylaşmak şeref verici bir duygu İyi yaptınız sağolun tekrardan bir kaÇ gündür bağlantım berbat sürekli kopuyor ilk linkle 4 defa denedim sonuÇ alamadım , yandex ikinci denemem bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Mayıs 11, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 11, 2014 gönderildi İyi yaptınız sağolun tekrardan bir kaÇ gündür bağlantım berbat sürekli kopuyor ilk linkle 4 defa denedim sonuÇ alamadım , yandex ikinci denemem bakalım Program yada video indirirken İnternet Download Manager kullanırsanız sorun yaşamazsınız. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melih 29 Mayıs 12, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 12, 2014 gönderildi Program yada video indirirken İnternet Download Manager kullanırsanız sorun yaşamazsınız.Paylaşım iÇin teşekkür ederim.Yandex+IDM kombinasyonu ile indirme süresi 22dk da tamamlandı, TTNet bağlantısı ile Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür ARDUÇ 0 Mayıs 15, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 15, 2014 gönderildi http://yadi.sk/d/Gdo-1eo-PnnC7 burdan daha hızlı indirebilirsiniz. Video hakkındaki yorumum ise sıkıcı geldi ama diyafram estantene iso hakkında baya ayrıntılı bir aÇıklama yapılmış. Fotoğraf makinemizdeki belirli Özelliklerinden bahsetmiş. Çok üzülüğüm bir durum vardı şimdi tanıtım iÇin 3 adet fotoğraf (d80-d300-d3) makinesi getiren eğitmen d300 ve d3 değiniyor ama d80 orda garibim hiÇ bahsedilmeden kalıp duruyor acıdım.Yandex iÇin teşekkürler Zülfü Bey. Video iÇeriğinde bir seminer salonunda daha Çok gazetecilere Öneride bulunulan nikon teknik servis sorumlusunun eğitimi mi var acaba? Bende buna benzer bi video vardı da ikinci kez indirmeyeyim. Teşekkürler şimdiden, iyi Çalışmalar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Mayıs 15, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 15, 2014 gönderildi Yandex iÇin teşekkürler Zülfü Bey. Video iÇeriğinde bir seminer salonunda daha Çok gazetecilere Öneride bulunulan nikon teknik servis sorumlusunun eğitimi mi var acaba? Bende buna benzer bi video vardı da ikinci kez indirmeyeyim. Teşekkürler şimdiden, iyi Çalışmalar...Aynen o video Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür ARDUÇ 0 Mayıs 15, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 15, 2014 gönderildi Aynen o videoTeşekkürler, iyi çalışmalar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akın Demircioğlu 18 Mart 29, 2015 gönderildi Paylaş Mart 29, 2015 gönderildi Paylaşım için teşekkür ediyorum, yandiske yükleyen üstada ayrıca teşekkür ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mart 29, 2015 gönderildi Paylaş Mart 29, 2015 gönderildi Paylaşım için teşekkür ediyorum, yandiske yükleyen üstada ayrıca teşekkür ediyorum.rica ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Mart 31, 2015 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mart 31, 2015 gönderildi Eminim çoğu kişi biliyordur, ben yine de indirme sorunu çekenler için hatırlatmak istedim; videonun tamamı youtube sitesinde bu adreste mevcut. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selim kocer 6 Mart 31, 2015 gönderildi Paylaş Mart 31, 2015 gönderildi Paylasim icin tesekkurler.Yalniz nikon adina egitim veren bir kisinin daha dikkatli olmasi lazim. Ornek foto olarak canon ile cekilmis fotoraftan yaralaniyor (ferrari fotografi). Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burak furat 4 Temmuz 25, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 25, 2015 gönderildi gerek yandex gerek orjinal paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın