Recep YAZICI 261 Ocak 13, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 13, 2015 gönderildi Tutki bağlandı. Zaten Canon gibi Full otomatik bir kalibrasyon kabiliyeti yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Güralp 6 Ocak 13, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 13, 2015 gönderildi Elemanlara mesaj attım baglanamıyorum diye adamların bana attıgı mesaja bakın. Hi burak guralp,Have you tried connecting to the d800e with a micro-usb cable. This appears to be more reliable on OSX based systems.which version of mono have you installed. are you running any other software that might interfere with focal seeing the camera?many thanks Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Akbörü 85 Ocak 14, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 14, 2015 gönderildi yani ne demişler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Güralp 6 Ocak 14, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 14, 2015 gönderildi yani ne demişler Micro usb kablosu kullan demiş. Hangi framework versiyounu kurdun diye sormuş ve arka fonda çalışan diger programlar var ise bu programın çalışmasına engel olabilir demiş. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
baris baris 0 Şubat 6, 2015 gönderildi Paylaş Şubat 6, 2015 gönderildi 1. When you plug in a USB device before starting parallels it will stay connected to the Mac so it may not appear in windows. . Sometimes even if parallels is running, plugging in a USB device sometimes doesn't register with parallels or windows. Plugging and replugging the device may work but You can force parallels to connect to the camera by selecting the USB connection button near the bottom right of the parallels window.2. Make sure that your camera's USB is plugged into the computer's USB port rather than a keyboard or hub.Bu işe yarar mı sizce ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Haziran 11, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 11, 2015 gönderildi Konuyu hortlatayım Program windows + Nikon ile teknik olarak çalışıyor. Ancak nasıl çalışıyor? Ne yapınca çalışıyor? Bunu bilen çözen yok.Ben çalıştırdım. Ne yaptımda çalıştı? Hiç bir fikrim yok. Programın 2.0 betası çıkmıştı. Onda artık Nikon da full otomatik olmuş.Ama tabiki program çalışmadı Format attım tekrar denedim yine çalışmadı.Sonrasında bir Canon 6D buldum, direk taktım çalıştı.Program MAC de de sorunsuz çalışıyor. Eğer siz çalıştıramadıysanız sizin ayarlarınız, ekstra kurduğunuz yazılımlar bişeyi engellemiştir.Ben normal bir bilgisayara maverics kurup sadece focal + mono framework u kurarak çalıştırmıştım.Hiç bir ekstra yazılım yoktu PC de.Muhtemelen sizin yazılımlarınız bişeyleri engelliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ahk-Photographer 0 Ekim 8, 2017 gönderildi Paylaş Ekim 8, 2017 gönderildi Sevgili Fotoğraf Severler Şu Reican Focal e Açıkçası Para Vermek İstemiyorum Bütçemide zorluyor Bu aralar Kardeşim Al Sana göndereyim Diyeniniz Olupta Ulaşırsa Çay Kahve Ismarlarım Yerine İşe YArayacak Program Arşivimden İstediği Şeyleri Sunarım ... sanall.suskunu@gmail.com Adresime Mail Gönderirsenin Fevkalade Mesud Ve Bahtiyar Olurum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın