Serkan Ali Çiftçi 0 Oluşturuldu: Haziran 4, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 4, 2014 Selamlar,D700'den D3s modele geçiş yaptım fakat vizör referans çizgilerini menü içerisinde bulamadım. Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Haziran 4, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 4, 2014 gönderildi Alışageldiğiniz grid görüntüsü olmayabilir bu modelde. Amacınız altın noktalar ise bunu zaten ekrandaki çizgilerden (2 numaralı) takip edebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Haziran 4, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 4, 2014 gönderildi D3s'te o özellik yoktu diye hatırlıyorum. D3'te yoktu, D3s'e de koymadılar (sanıyorum). E tipi bakaç ekranı takmanız lazım (onda çizgiler çizili geliyor). Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Ali Çiftçi 0 Haziran 6, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 6, 2014 gönderildi Anladım tesekkur ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın