bisaniye 5 Oluşturuldu: Haziran 5, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 5, 2014 Merhaba arkadaşlar.Kamera vizorümü 3 e bölecek bir vizor çıkartması gibi bir şey varmıdır? Bunu merak ettim aramama rağmen ben bulamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Haziran 5, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 5, 2014 gönderildi Canlı önizleme modunda LCD ekranda grid imkanı var: Canlı önizleme modundayken üstteki "info" tuşuna basınız.Vizörde grid yok, ancak gerekli altın noktaları şu aşağıdaki görselde açıkça anlatmışlar. Bu da sizin için yeterli değilse vizör altındaki camı piyasada bulabileceğiniz farklı özellikteki camlarla değiştirebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bisaniye 5 Haziran 5, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 5, 2014 gönderildi Canlı önizleme modunda LCD ekranda grid imkanı var: Canlı önizleme modundayken üstteki "info" tuşuna basınız.Vizörde grid yok, ancak gerekli altın noktaları şu aşağıdaki görselde açıkça anlatmışlar. Bu da sizin için yeterli değilse vizör altındaki camı piyasada bulabileceğiniz farklı özellikteki camlarla değiştirebilirsiniz.Live'da Ekranı dörde bölüyor bu d5100 hocam vizor camlarının 3e bölünmüş olanları varsa eğer hemen alabilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Haziran 5, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 5, 2014 gönderildi Dörde bölünmüş ekranda üçe bölünmüş halini yaklaşık olarak tahmin edebilirsiniz. Ayrıca üstteki görselde vizörün üçe bölündüğünü anlayamadınız mı?Bu camı internet ortamından sipariş edebilirisiz. Hangi çeşitleri var, kaça bölmüşler bilemem, biraz araştırma yapmalısınız. Kendiniz değiştirecekseniz dikkatli olunuz, kolay çizilen bir camdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Haziran 5, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 5, 2014 gönderildi D5100'e Katzeye vardı galiba, Nikon'un orjinal aleti var mı bilmiyorum. Olmadı ekrana bir koruyucu film yapıştırıp çıkmaz kalemle cizebilirsiniz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Haziran 5, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 5, 2014 gönderildi Benım merak ettıgım soru 3 e bölünmesini isteme sebebin nedir? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bisaniye 5 Haziran 6, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 6, 2014 gönderildi Benım merak ettıgım soru 3 e bölünmesini isteme sebebin nedir?Kadraja nesneleri yerleştirirken daha rahat olmak istiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bisaniye 5 Haziran 6, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 6, 2014 gönderildi Dörde bölünmüş ekranda üçe bölünmüş halini yaklaşık olarak tahmin edebilirsiniz. Ayrıca üstteki görselde vizörün üçe bölündüğünü anlayamadınız mı?Bu camı internet ortamından sipariş edebilirisiz. Hangi çeşitleri var, kaça bölmüşler bilemem, biraz araştırma yapmalısınız. Kendiniz değiştirecekseniz dikkatli olunuz, kolay çizilen bir camdır.O görseldeki olayı zaten biliyordum hocam.Ama fena göz yorduruyor kadrajı hizalarken onun için çizgili olmasını istedim ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Şamil Güven 39 Haziran 9, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 9, 2014 gönderildi Bir zamanlar bende bayağı araştırmıştım ve bu fotoğrafta bunu çözümlemiştim.Umarım işinizi görür http://www.nikonturk.com/galeri/fotograf/2281-altin-kural/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın