Ramiz AKSOY 305 Oluşturuldu: Haziran 9, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 9, 2014 19-20-21 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek servis ve bakım günlerini kaçırmayın. Nikon fotoğraf makinelerinizle sizleri aramızda görmeyi çok isteriz.not:Nikon Türkiye resmi facebook sayfasından alıntıdır , ihtiyacı olan arkadaşlar faydalanabilir diye düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Haziran 9, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 9, 2014 gönderildi Haftaiçi gitmek lazım aslında işte güç nasıl gideceksin de yapacaksın da edeceksin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz O. 10 Haziran 9, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 9, 2014 gönderildi Makinemi yurt dışından aldığım için emin olamadım. Bu hizmetten yararlanmak için illa karacasulu garantili mi olmalı cihazın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Haziran 10, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 10, 2014 gönderildi Başlık otomobil bakım servisi gibi olmuş. Ücretsiz reno servis günleri gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cafer aydın 63 Haziran 10, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 10, 2014 gönderildi Ücretli temizlik yaparlarken dÜzgÜn yapmıyorlarda.Ücretsiz yaparken nasıl yaparlar? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Haziran 10, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 10, 2014 gönderildi Bu servisler ne yapsa kullanıcılara yaranamayacak herhalde ? Kendimde belli bir bir markanın desteğini verdiğimden dolayı yazıyorum bu cümleyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cafer aydın 63 Haziran 10, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 10, 2014 gönderildi Bu servisler ne yapsa kullanıcılara yaranamayacak herhalde ? Kendimde belli bir bir markanın desteğini verdiğimden dolayı yazıyorum bu cümleyiRamiz bey lafım size değil.Yıllar önce nikon serviste ücretli temizlikte yaşadığım olay aklıma geldiği için yazdım.ücret karşılığı düzgün temizlik yapmıyorlar da, ücretsiz olarak daha fazla makinanın gittiğini düşünün acaba nasıl temizlerler.Maksat temizlik olsun diye baştan mı savarlar,bunu dile getirmek istedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Haziran 10, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 10, 2014 gönderildi Ramiz bey lafım size değil.Yıllar önce nikon serviste ücretli temizlikte yaşadığım olay aklıma geldiği için yazdım.ücret karşılığı düzgün temizlik yapmıyorlar da, ücretsiz olarak daha fazla makinanın gittiğini düşünün acaba nasıl temizlerler.Maksat temizlik olsun diye baştan mı savarlar,bunu dile getirmek istedim.Sorunuza cevaben yazayım o zaman ben geçen haftalarda makineme ücretsiz sensör temizliği yaptırdım ve yapılan işlem bana göre başarılıdır, müşteri ilişkeri vs. konuları hariç tutuyorum sadece teknik olarak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın