İbrahim Yaylagülü 0 Oluşturuldu: Haziran 11, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 11, 2014 Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler aslına bakarsanız bu sorunum için üye oldum diyebilirim, herneyse seyahete çıktım ve bol bol fotoğraf çekiyorum fakat şarj cihazım bozuldu ve şu an temin edebileceğim hiç bir yer yok EN-EL 14 Batarya kullanıyorum ve şarj cihazının modeli MH-24 sizlere sorum seyahatten dönene kadar alternatif bir şarj etme yöntemi var mıdır ? Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Haziran 11, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 11, 2014 gönderildi Hayır, o şarj cihazından başka bir çözümü yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Haziran 12, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 12, 2014 gönderildi Eğer Türkiye sınırları içerisindeyseniz gittigidiyor gibi sitelerde satıyorlar.Bugün sipariş edin yarın sizde. Veya gideceğiniz bir noktadaki x kargo firması şubesine teslimat isteyebilirsiniz. çok zor şeyler değil aslında. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın