Şenol Ustabaş 27 Oluşturuldu: Haziran 17, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 17, 2014 Selamlar...Yiğenimin nikon d7000 makiası kapandıktan sonra üst ekranda veri gösterimi devam ediyormuş .Bendeniz dinazor bir fotografçı olarak bu işlerden fazla anlamıyorum.Geçen sene buradaki dostların tavsiyesi ile ilk digital makinamı aldım..Akşam akşam başımın etini yiyiyor..Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ve aydınlatırsa minettar olurum Saygılar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Haziran 17, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 17, 2014 gönderildi Karttaki mevcut alan ile ne kadar fotoğraf çekilebileceğini gösteren bilgidir o normal bir durum pili sökerseniz gider , eski makinelerde kalan poz sayısını göstermesi igib bir durum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şenol Ustabaş 27 Haziran 17, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 17, 2014 gönderildi Teşekkürler dostum ama tüm değerler görünüyormuş..diyafram enstantane vs...ben tam anlatamadım sanırım..affola Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Haziran 17, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 17, 2014 gönderildi O bir defasında bana da olmuştu pili söküp takmayı deneyin , cihaza başka bir aksesuar bağlımı grip tetikleyici gibi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şenol Ustabaş 27 Haziran 17, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 17, 2014 gönderildi uzaktan kumandayla fotograf çekmiş..sizinde dediğiniz gibi belki ondandır..belli süre sonra kapanmıyormuş şimdi..neyse daha fazla kimsenin zamanını almayayım...Ramiz kardeşim teşekkürler ..saygılar... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın