Turan Babacan 211 Oluşturuldu: Haziran 18, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 18, 2014 FujiFilm x20 aynasız kompact makine bana DSLR-Like'ın aynasız makine gövdesine takılmış hali gibi geldi. Sensörü 2.3" (8.8 x 6.6 mm). Daha sonra DSLR-like dan farklı denilince acaba DSLR-like larda aynamı vardı dedim. Bildiğin kompact makine içi ayna yok onda diye düşündüm. Araştırdım durdum. Aynalı DSLR-like'a raslamadım. DSLR-Like ile Aynasız kompact arasında gövde boyutu arasında başka ne gibi bir fark var? Bu konuda bigisi olan arkadaşlar açıklayabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Haziran 19, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 19, 2014 gönderildi Kompakt makinelerde ayna olmaz zaten. Sadece DSLRlarda ve Sony SLTlerde ayna var.DSLR-benzeri makineler, adı üstünde, DSLR'a benzer gövde yapıları yüzünden öyle adlandırılır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın