Murat ATAŞ 2 Oluşturuldu: Haziran 20, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 20, 2014 Arkadaşlar herkese merhabalar,Foruma yeni katıldım. Hiç bir sorum yok şimdilik, daha soru soracak mertebeye ulaşamadım çünkü.Forumu inceleyip bilgi indikten sonra yardımlarınızı isteyeceğim.SaygılarımlaMurat 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Haziran 20, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 20, 2014 gönderildi Merhabalar hoşgeldiniz Murat bey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Haziran 20, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 20, 2014 gönderildi Murat, sen sormadan söyleyeyim: Makinenin kullanma kılavuzunu 3 defa oku (şaka değil). Sonra gidip 1-2 tane fotoğraf kitabı al ve oku. Kitapçıda bak, beğendiğin herhangi bir taneyi al.Bunları kesinlikle yap.Hoşgeldin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ağbal 84 Haziran 20, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 20, 2014 gönderildi Murat o lensi alma, keskin değil.Ben de 2. sorunun cevabını verdimHoşgeldin Murat 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Haziran 20, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 20, 2014 gönderildi Bende elindeki gövde yaramaz gel sana yeni gövde bakalım diyip yoldan çıkartayım bari ne diyim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Haziran 21, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 21, 2014 gönderildi Hoşgeldin murat 4 sorunu da ben cevaplim bence flaş olarak sb700-800-900-910 lerden herhangi birini tercih et. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ağbal 84 Haziran 21, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 21, 2014 gönderildi Üye olduğuna pişman oldu sanırım Kusura bakma Murat bey, Ertan hocam giriş yapınca bizde geliştirdik olayı Ertan bey'in tavsiyelerine uyarsan zaten pek soracak birşey kalmaz, kalırsa da tÜm Üyeler yardımcı olacaktır. Tekrar hoşgeldin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Ertem 22 Temmuz 1, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 1, 2014 gönderildi Hoşgeldiniz murat bey.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın