İbrahim ÖZKAN 53 Oluşturuldu: Haziran 22, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 22, 2014 Merhabalar. Önümüzdeki aylarda Nikon D800 veya D800e Nikkor 24-70 F2.8 VR IINikkor 70 - 200 f2.8 VR IIset dizmeyi planlıyorum. yalnız kafama takılan bir soru var.Nikon Kit-Lenslerde18 - 5518 - 10518 - 135gibi lenslerde bir süre sonra lastikler açılmaya başlıyor.Sorum şu.24 - 70 ve 70 - 200 gibi prime objektiflerde de bu lastik açılma konusuyla karşılaşan oldumu. çevremde kullanan olmadığı için net bilgi sahibi olamıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Haziran 22, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 22, 2014 gönderildi Bahsettiğin DX kitlenslerde ben böyle bir durumla karşılaşmadım.2 adet 24-70 mm alıp kullandım şimdiye kadar; ilkinde zoom lastiği ilk bir yıl içinde (çünkü TR'de kardeşim kullanıyordu), ikincisinde ise 2 yıl sonra (bu lens TR'ye gitmedi, hala burda kendim kullanıyorum) hafiften kendini koyverdi. 9 dolara ebay üzerinden sipariş ettim ve kendim değiştirdim, hala kullanıyorum.Bu durum bulunduğunuz iklimle de alakalı biraz. Sıcaktan bu malzeme etkilenebilir, senin memleket hem sıcak hem nemli bildiğim kadarıyla. Ayrıca her insanın teri farklı kimyasalları barındırır, etkilenmesi normaldir. 70-200 için 5 yıldan fazla bir zamandır hiçbir şikayetim yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Haziran 22, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 22, 2014 gönderildi Bahsettiğin DX kitlenslerde ben böyle bir durumla karşılaşmadım.2 adet 24-70 mm alıp kullandım şimdiye kadar; ilkinde zoom lastiği ilk bir yıl içinde (çünkü TR'de kardeşim kullanıyordu), ikincisinde ise 2 yıl sonra (bu lens TR'ye gitmedi, hala burda kendim kullanıyorum) hafiften kendini koyverdi. 9 dolara ebay üzerinden sipariş ettim ve kendim değiştirdim, hala kullanıyorum.Bu durum bulunduğunuz iklimle de alakalı biraz. Sıcaktan bu malzeme etkilenebilir, senin memleket hem sıcak hem nemli bildiğim kadarıyla. Ayrıca her insanın teri farklı kimyasalları barındırır, etkilenmesi normaldir. 70-200 için 5 yıldan fazla bir zamandır hiçbir şikayetim yok.anladım Mehmet abi.Kendi kullandığım 18-55 zoom lastiği attı.stüdyoda bir arkadaşımın kullandığı 18-135 de aynı durumda fakat bu kadar düşük maliyetlere çözebiliyorsak bu benim için artık sorun olmaktan çıkmıştır teşekkürler abi ilgilendiğin için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Haziran 23, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 23, 2014 gönderildi Dandik Nikonlar işte, tuttun mu elinde kalıyor. Pentax olsa böyle mi olurdu Ehi ehi 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Haziran 23, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 23, 2014 gönderildi Dandik Nikonlar işte, tuttun mu elinde kalıyor. Pentax olsa böyle mi olurdu Ehi ehi Biz Nikona Gönül verenleriz abi. Burda Mehmet abi onarımın bu kadar ucuz ve basit olmayacağını söyleseydi Tercihim yine nikon olacaktı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Haziran 23, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 23, 2014 gönderildi İbrahim Tarsus o kadar sıcak ki insan bile acılıyor. Nikon'un lastikleri mi dayanır Kullanmaktan olabilir. Aldığınız ürünleri sıfır mı aldınız. Benimde Tarsus ta kullanıyorum ama hiç sıkıntı yok. 18-105 mm var Nikon'un sıkıntı yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın